Tja ik was nooit zo geïnteresseerd in muziek uit 50s en 60s niet zo gek natuurlijk gezien me leeftijd. Ik was met bands als Normaal , Status quo en later hardrock en metal bands bezig. En vond het allemaal oudbollig

ik ken de het altijd wel, m’n opa draaide platen van Elvis , Cash en Chuck berry. En had ook en plaatje van buddy Holly. Op latere leeftijd me toch maar is gaan verdiepen in de helden die de rock n roll hebben groot gemaakt, want zonder hun had ik mijn muziek wat ik luisterde nooit gehad. En hoe meer ik me er in verdiepte , des te meer liefde en respect kreeg ik ook voor de muziek uit die tijd. Vooral Elvis, Cash en berry luister ik vaak. Met deze man heb ik toch iets meer moeite. Zijn muziek komt voor mij toch minder uit de verf (voor mij) als zijn tijdsgenoten. Tuurlijk peggy sue en baby you so square zijn lekkere songs en luister ik graag naar, maar over en heel album gezien , vind ik dit soms wel wat aan de melige kant. Lig dat aan de muziek? Nee dat denk ik niet, denk dat het bij mij persoonlijk door z’n stem kom. Die kom bij het ene nummer beter uit de verf als de andere. Wat ik me ook afvraag, hoeveel muziek hij zelf schreef daadwerkelijk. Heb wel is begrepen dat veel nummers door Jerry Allison geschreven werden , maar nadat Buddy verongelukte met vliegtuig er werd besloten zijn naam als schrijver er maar bij te zetten. Nu maak mij dat persoonlijk niet uit, Elvis heeft zelf nooit en nummer geschreven. En Chuck Berry en cash coverde er ook op los, maar hij werd toch n gezien als en waanzinnig talent als liedjesschrijver en als eerste rock n roll artiest gezien. Afijn helemaal eruit komen zullen we misschien nooit. Ik geef het album 3 sterren, vanwege de respect en de hits die er opstaan vind ik goed. Blijft zeker en legende voor de muziek