Hitzone 28 (2004)

Alternatieve titel: Yorin Hitzone 28

Label: BMG

1. Counting Crows en Blof - Holiday in Spain (3:55)
  2. Kelis - Trick Me (3:28)
  3. Boris - When You Think of Me (3:50)
  4. Maroon 5 - This Love (3:28)
  5. Do - Love Is Killing Me (3:09)
  6. O-Zone - Dragostea Din Teï (3:36)
  7. Eamon - Fuck It (3:47)
  8. Nina Sky - Move Ya Body (3:55)
  9. Britney Spears - Everytime (3:50)
  10. Enrique - Not in Love (3:44)
  11. Beyoncé - Naughty Girl (3:31)
  12. Nerd - Maybe (3:36)
  13. Ruslana - Wild Dances (3:02)
  14. Special D - Nothing I Won't Do (3:09)
  15. Ritmo Dynamic - Calinda (3:08)
  16. Ch!pz - Captain Hook (3:44)
  17. Jim - This Is It (3:51)
  18. Keane - Somewhere Only We Know (3:57)
  19. Bastiaan Ragas - Unbelievable (4:16)
  20. Simon - V*kkevuller * (3:45)
avatar van tnf
tnf
OOOOO schreef:
Wat heeft het in godsnaam voor nut die Hitzone's stuk voor stuk te gaan bespreken.. Het is van voor tot achter K*T en niemand interesseerd zcih er meer voor vanaf een jaar nadat ze uitgekomen zijn Een zielige geldmachine, waar je 10 jaar later alleen maar hoofdschuddend over kan denken, waarom je daar in godsnaam je zakgeld aan uitgegeven had toen.

Tja. Omdat je het in je jeugd goede muziek vond? Ik kocht geen Hitzones, maar in de jaren 90 wel 538 Dance Smash-cd's.

En wat dat betreft kan het leuk zijn om er jaren later nog eens naar te kijken.

Het volgen van hitlijsten kwam in de loop van de 00's wel tot een einde; wat dat betreft had ik bij nader inzien best een aantal delen minder kunnen bespreken.

OOOOO schreef:

Als degene daar zin in heeft, dan moet 'ie dat lekker doen. Iedereen is vrij om te reageren op albums/compilaties, de Hitzones kunnen bijvoorbeeld een leuke trip down memory lane zijn. Geen reden in ieder geval om zo heftig te reageren.

OOOOO
jordidj1 schreef:

Ja klopt.. Sorry.

avatar van jordidj1
Nummer 9 op deze CD, Johnny Marr, daar verdient deze CD toch minstens 4* voor?

edit: zoveel slechte nummers tel ik serieus niet

avatar van Johnny Marr
jordidj1 schreef:
Nummer 9 op deze CD, Johnny Marr, daar verdient deze CD toch minstens 4* voor?

Sowieso, en Keane dan?? Die twee steken er keihard bovenuit.

avatar van RogerV
1,0
OOOOO schreef:

Ach je haalt weer eens wat tijdsgeest uit de vergetelheid. Hoe waardeloos 90% van de nummers ook is.

Johnny Marr schreef:

Sowieso, en Keane dan?? Die twee steken er keihard bovenuit.

Damn, dan heb je ook nog Trick Me en de ultieme zomerhit Dragostei Din Tei

avatar van Arrie