Daniel Johnston - Fun (1994)

Label: Atlantic

5. Happy Time (2:54)
  6. Mind Contorted (2:56)
  7. Jelly Beans (1:24)
  8. Foxy Girl (4:24)
  9. Sad Sac & Tarzan (3:07)
  10. Psycho Nightmare (2:05)
  11. Silly Love (1:31)
  12. Circus Man (1:30)
  13. Love Will See You Through (2:07)
  14. Lousy Weekend (2:06)
  15. Delusion & Confusion (2:44)
  16. When I Met You (0:56)
  17. My Little Girl (4:08)
  18. Rock 'N' Roll / Ega (4:44)
mijne is in bestelling

Johnston zijn muziek is zo goed omdat het allemaal simpel, dom en onafgewerkt klinkt..

morgen heb ik hem

hehe

wijs

avatar van Dielie
ik heb de indruk dat dit plaatje er redelijk vloeiend ingaat bij mij,

mooi dingske, leuke hoes ook

avatar van StuF
mijn kritiek: het klinkt allemaal te simpel, dom, onafgemaakt.

dat mag dan wel de bedoeling zijn, maar mij irriteert het. maar ach. ik heb nog nooit zon lage beoordeling gegeven en dat is ook wel eens verfrissend.

Dit zou zijn doorbraak moeten worden, maar achter gezien is dit een van zijn mindere platen. Er staan wel een paar goeie nummer op zoals Lousy Weekend, maar de band is slecht.

avatar van heartofsoul
Pijnlijk om te horen... zo slecht als dit is. Ongetwijfeld een therapetische ervaring voor Daniel Johnston, maar daar hoef ik geen oorgetuige van te zijn. Het is, dat ik nooit minder dan 2** geef, maar meer is dit echt niet waard.