K-Liber - Schuurpapier (2004)

Nederland / Nederlandse Antillen

10. Viben (2:56)
  11. Papier (3:23)
  12. Interlude (1:03)

met G Fella

13. Mas Hate Mas Diesel (2:41)

met Deams

14. 24-7 (3:10)

met Ro-L

15. Interlude Top 40 Mannetje (0:49)
  16. Vrije Tijd (3:33)

met Mc Farah & Margi

17. Honingzoet (3:55)

met Jayh

18. Quiero (3:06)

met T Mb & Jk

19. Dansen Remix'04 (3:05)
  20. Kandela (3:23)

met Mb & Chris Strick & Janiro

21. Doewatjewil * (3:21)
  22. Eyo Skaatje * (3:51)
Electro_
K-Liber. Die singles ken ik alleen, en ik vind ze vreselijk!

bah

avatar van MJ_DA_MAN
Dit soort muziek mag toch wel het ALLER slechtste van het slechtste worden genoemd. Wie dit goed vind....

Relax
veelte hoge score

avatar van levenvergeten
Zocht u het dieptepunt van 50 jaar popmuziek?
Goed nieuws! U hoeft niet meer te zoeken!

K-Liber, bekende van hun hit 'Viben', leverde een werkelijk schandalig album af.
Schande Mijnheer Kees de Koning, dat u deze jongens een platencontract gaf. Ik zag u altijd als een jongen met een neus voor talent, maar mijn respect is nu toch een beetje gedaald.

Alstublieft, laat er geen tweede komen, deze heeft me al trauma's genoeg opgeleverd.
Om er een te noemen?

Wel, Viben was al een jaar uit, ik kende het nummer al, en moest plaatjes draaien op een feest. Het eindigde met 20 meisjes die in koor om Viben riepen.
Of ik het heb gedaan? Helaas wel, en het heeft me eeeuwige beschadiging aan mijn fijngevoelige trommelvliezen opgeleverd.

En om de zin van MJ af te maken:
MJ_DA_MAN schreef:
zal toch zeker nog nooit mij hebben horen zingen, want in mijn zang zit nog meer muziek.

0.5*

|Joël|
Heel slecht... 0,5

avatar van levenvergeten
0,70. Wát een gemiddelde!

avatar van Ali Chemicali
Ik ga er niet eens op stemmen

fastpulseboy

avatar van jeroenman
fastpulseboy schreef:

Harco
Hahahahaha.

avatar van KampF
goede

Social_Mask
Hahah, deze heb ik ooit in bezit gehad. Ik dacht dat ik hem kwijt was, totdat....ik vanochtend m'n kamer aan het opruimen was. Hij lag in een box met lego. Wie weet ga ik hem eens voor de gein opzetten, al heb ik wel wat beters te doen.

avatar van Stapler
Als het nou echt schuurpapier was, had je er nog wat aan.

avatar van Timo710
Jongens, dit is geen Hip-Hop, dus ga het zo niet beoordelen, het is Nederlandse bubbling...

Niet dat ik het goed vind ofzo...

fastpulseboy
Social_Mask schreef:

ik weet al iets beters.......
met die lego spelen.

avatar van Leonard91
0,5
Als je af en toe even zo'n album luisterd kun je tenminste ook eens een hele lage stem geven!

Lil Bizzy Bone

Net niet lager dan Jamai

Superbeertje
Slecht.

Superbeertje
Volgens mij zijn deze jongens toch echt het wanproduct van Top-Notch samen met Def Rhymez..

joeri592
had deze cd gekocht toen ie net uit was, ik was 9 denk ik, vond het eigenlijk wel leuk!nu zal ik het wel heel slecht vinden

avatar van Reint
Iemand heeft hieraan een 3,5 gegeven. (h)

joeri592
zijn mening toch?wat is daar mis mee.

Roerbakmie
Daar is alles mis mee.... werkelijk alles.

avatar van tovast
Stapler schreef:
Als het nou echt schuurpapier was, had je er nog wat aan.

avatar van tovast
En dan is zelfs dit nog beter dan Immorales

avatar van KILLERBEE99
1,0
Kansloze muziek. Enkele nummers houden het van de 0,5 vandaan.

GCITY050
hahaah ik snap niet dat dit zo'n lage beoordeling heeft. Ben nou wel vrij benieuwd hiernaar;P

avatar van Shelter
0,5
Dit was echt zo fout en kwalitatief eerder lachwekkend dan ok.
Viben was even een hitje, grappig om 1x te horen en dat was het.
K-liber is meer richting ragga dan hiphop... volgens mij weten die gasten zelf ook wel dat dit kwalitatief niet hoogstaand is hehehe

avatar van Shelter
fastpulseboy schreef:

k ut

K-otix is anders rete goed

Please! Where can I find a copy of this for purchase?