Joey Bada$$ - Rejex (2012)

Label: Cinematic

10. Oh, Deer (2:23)
  11. DSL (3:20)
  12. Update (5:05)
  13. Little Rachel (1:54)
  14. This Feelin' * (3:16)
avatar van Angelo
De tweede mixtape van Joey Bada$$ is hier legaal te downloaden.

avatar van Oldground
O.a. producties van Madlib, MF Doom, 9th Wonder en CYNE.

avatar van Delars
Ben ik de enige die deze alleen kan vinden in lage kwaliteit?

avatar van Rhythm & Poetry
Wederom een heerlijke tape. Wat kan deze man toch fijn rappen. En met zoveel gemak ook. Nu gewoon een plaat maken met allemaal gloednieuwe producties.

avatar van UmindC
Iets minder dan zijn (geweldige) eerste tape. Maar ook deze is heel erg lekker. En nou hopen dat hij ook goed een normaal album kan maken.

avatar van gil335
Op deze overblijfselen zoals Joey ze zelf noemt staan nog enkele goeie nummers. Alleen jammer dat de kwaliteit van de mixtape niet altijd naar behoren is maar aangezien sommige van deze nummers volgens twitter al van 3 jaar voor "1999" zijn had hij misschien de mogelijkheden nog niet om de nummers in beter kwaliteit op te nemen.
Toch zeker de moeite om eens te beluisteren alleen al om die geweldige raps te beluisteren

avatar van Ward
Aardige mixtape met de overblijfseltjes van '1999', daarom verwachtte ik er eigenlijk vrij weinig van. Toch valt dit alleszins mee. Het is wel een klein stapje terug van '1999', of beter gezegd '1999' is zeker een stap vooruit geweest ten opzichte van dit werk, maar toch weet Joey Bada$$ ook hier goed te vermaken. Hij weet ook goede beats te kiezen die goed bij zijn stijl passen. Ook leuk die knipoog naar MF DOOM op 'Catharsis' ('This is Mr. Bada$$, the young villain'). Een kleine 3,5* kan ik hier wel aan kwijt.