Pennywise - The Fuse (2005)

Punk / Rock
Label: Epitaph

1. Knock Down (2:44)
  2. Yell Out (2:34)
  3. Competition Song (2:41)
  4. Take a Look Around (2:14)
  5. Closer (3:15)
  6. 6th Avenue Nightmare (2:39)
  7. The Kids (3:22)
  8. Fox TV (2:36)
  9. Stand Up (3:17)
  10. Dying (2:18)
  11. Disconnect (2:57)
  12. Premeditated Murder (2:40)
  13. Best I Can (2:43)
  14. 18 Soldiers (2:38)
  15. Lies (4:02)
avatar van Eddie
Oh wat is dit toch lekker, onvervalste punkrock zoals het hoort te klinken, Ik ben vooral een liefhebber van de stem van de zanger (geen idee hoe hij heet) ik word hier altijd op een vreemde manier erg vrolijk van, maar ook heel erg hyper, ik had hem vanmiddag in de auto aan staan en ging steeds harder en harder en harder, oh lekker lekker, Fuck dit ga ik gewoon hoog waarderen 4*

Op zich wel met je eens, maar jouw verhaal geldt ook voor hun vorige album, en het album daarvoor, en het album daarvoor, en het album daarvoor, etc. etc.
Pennywise brengt exact om de 2 jaar een album uit (muv het live-album) en het klinkt altijd hetzelfde, ook de teksten gaan over dezelfde onderwerpen.
Heb ze in 1996 in de stromende regen op Pinkpop gezien, gehoord en gevoeld. Sindsdien als fan elk album van ze aangeschaft, maar het is telkens meer van hetzelfde. (misschien is dat wel het zwakke punt van punkrock in het algemeen).

avatar van Eddie
Trek6500 schreef:
misschien is dat wel het zwakke punt van punkrock in het algemeen).

Dat is dus de reden dat ik maar heel montjesmaat een Punkrock plaat koop, het is allemaal vanhet zelfde laken aan pak, of ik nu naar Offspring, Pennywise of NoFX luister ze brenge allemaal om de zoveel tijd een plaat uit met de zelfde pakkende rifjes, dezelfde melodieueze vocalen en de zelfde onderwerpen, onderling verschillen ze wel wat maar dat vind ik vooral komen door de verschillende zangers. Punkrock word imo vrij snel saai.

rodneyVL
Ik sluit hier ook grotendeels bij aan; punkrock en dan met name Pennywise is heel vaak een d-a-g accoordje en dan binnen 2 minuten klaar zijn. Af en toe wordt het g-a-d of a-d-g en dan is een nieuw nummer geboren maar wel verdomd lekkere liedjes die 1 voor 1 steeds weer catchy zijn.

avatar van gameg
heey ik wist niej zoveel van pennywise maar wel van NoFX (ben heel erg van van nofx ) en ik hoorde dat het daar op leek dus ik d8 gelijk downloaden!! (wat een lul verhaal maarjah..) ik hebg een cd van hun nu en ik vind het geweldig echte pure skatepunk!!!