Insane Clown Posse - The Mighty Death Pop! (2012)

geen stemmen

Label: Psychopathic

1. Intro (2:27)
  2. The Mighty Death Pop (2:48)
  3. Night of the Chainsaw (3:12)
  4. Chris Benoit (3:23)
  5. The Blasta (4:07)
  6. Kickin' Kickin' (3:38)
  7. Bazooka Joey (3:20)
  8. Shooting Stars (2:05)
  9. Juggalo Juice (3:04)
  10. Hate Her to Death (4:51)
  11. SKREEEM! (4:40)

met Hopsin en Tech N9ne

12. Ghetto Rainbows (3:46)
  13. When I'm Clownin' (2:24)
  14. Dog Catchers (1:47)
  15. Daises (3:42)
  16. Where's God? (3:41)
  17. Forever (5:04)
  18. The Mighty Death Pop Outtakes (5:15)

met DJ Clay

avatar van bennerd
He, leeft deze band nog? Stiekem zou ik deze wel eens willen horen.

avatar van Shelter
inderdaad joh, dat ze nog bestaan hahaha
Ik vond het eerst wel grappig en verrassend genoeg instrumentaal ook nog interessant maar na verloop van tijd kon ik me niet voorstellen dat er nog een fanbase was...het nieuwe frisse was er flink vanaf.

avatar van Yestsida
Niet alleen bestaat dit duo nog, ze hebben zelfs 4 verschillende albums uitgegeven op dezelfde dag! Van dit album zijn er drie verschillende versies te verkrijgen, elke versie heeft een ander extra (bonus)album.

Dit zijn ze:
Coveralbum: Insane Clown Posse - Smothered, Covered & Chunked (2012)
Een nummer dat een uur duurt: Insane Clown Posse - Freaky Tales (2012)
Remix album met de producer: Mike E. Clark & Insane Clown Posse - Mike E. Clark's Extra Pop Emporium (2012)

avatar van He$$el_01
Fucking magnets, how do they work?