Cruel Intentions (1999)

Label: Virgin

1. Placebo - Every You Every Me (3:37)
  2. Fatboy Slim - Praise You [Radio Edit] (3:25)
  3. Blur - Coffee & TV (5:21)
  4. Day One - Bedroom Dancing (3:51)
  5. Counting Crows - Colorblind (3:27)
  6. Kristen Barry - Ordinary Life (4:58)
  7. Marcy Playground - Comin' Up from Behind (3:43)
  8. Skunk Anansie - Secretly (4:47)
  9. Craig Armstrong en Elizabeth Fraser - This Love (6:28)
  10. Aimee Mann - You Could Make a Killing (3:36)
  11. Faithless - Addictive (4:19)
  12. Abra Moore - Trip on Love (4:17)
  13. Bare Jr. - You Blew Me Off (2:41)
  14. The Verve - Bitter Sweet Symphony (5:59)
avatar van Marjolein19
Als je de film ziet, vind je het album ook vet! Lekker zootje bij elkaar

Ik weet nog dat ik Comin' Up from Behind, van Marcy Playground, vroeger een erg lekker nummer vond

Ook Bittersweet Symphony is overigens erg goed toegepast in de film, werkt zeer sterk aan het einde.

neo
Dat heb ik nu nog steeds met Craig Armstrong Feat Elizabeth Fraser - This Love

JonnieBrasco
Ik zag net ook een stukje van de film, en hoorde Lovefool van The Cardigans, met een zwoel zwembad-effect eraan. Dat nummer ontbreekt op de soundtrack?

neo
Dat klopt. Van de score van componist Edward Shearmur score ontbreekt al helemaal alles...

Ohja, John Ottman was rejected... Ik denk toch nog telkens dat hij de score deed. Komt vast vanwege de last-minute beslissing, en het feit dat zijn score nog makkelijker te vinden is dan die van Shearmur

Maar ach, ik ben toch niet echt rouwig om de afwezigheid ervan. Vind die tracks in dit soort gevallen toch altijd verdwaalde score-stukjes. Nee, dan liever gewoon full-on songs, dan heb je een beter geheel.

Erg lekkere cd, maar vind de liedjes wel erg veel op elkaar lijken. Bitter Sweet Symphony is natuurlijk de beste en erg verslavend om te horen.

avatar van brooklyn
Ik vind dat zo'n verschrikkelijk nummer...

thru life
Waarom het is geweldig. En de anderen numers zijn ook lekker.

Gister weer de film gezien en geluisterd naar de soundtrack en ik heb weer kunnen genieten! Heerlijke opener en sluiter bij deze film... Hadden alle films maar zo´n sterke soundtrack!

in mijn ogen 1 van de beste OST die er is (rijtje van Pulp Fiction, Requiem for a Dream, Kill Bill, e.d.).

Laat ik buiten beschouwing dat ik het in de film erg goed toegepast vind.

avatar van Snowwhite
Fantastische soundtrack, helemaal grijsgedraaid. Beste van de cd zijn The Verve, Placebo, Craig Armstrong, Skunk Anansie en Counting Crows. Ik blijf deze liedjes associeren met deze film (die ik ook erg leuk vind).