iggy schreef:
Meschien staat hij wel met een vreselijk yank accent te blaten, ha.
Maar al met al krijg ik uiteraard weer een gran sonrisa en mi cara este cd. Como de costumbre.
Dat van het yank-accent klopt wel een beetje, maar het gaat hem goed af. De woorden rollen lekker van de tong en ik ken wel Latin Rock acts die juist willen klinken als Yanks. Dus heel erg raar zal deze plaat niet vallen. Het is wel zo dat elk Spaanssprekende gemeenschap wel zijn eigen kenmerken, accent, heeft en dus zal die met zijn generieke Spaans altijd wel uit te toom vallen, doe ik ook nog steeds en ik spreek al 40 jaar Spaans. Het punt waar misschien meer over gevallen zal worden is dat het ook enigszins gay klinkt, ook in het Engels vind ik zijn humor die
twist geeft aan zijn nummers. De Spaanstalige gemeenschappen zijn nog altijd behoorlijk testosteron gedomineerd, dat kan dan dus verkeer begrepen worden.
Ik kende deze niet maar leuk om het eens te luisteren.
Como de costumbre > zoals gewoonlijk (neem ik aan dat je bedoelt) < Como siempre! zouden ze dan zeggen. Letterlijk betekend dat, zoals altijd.
Este disco compacto pone un gran sonrisa en mi cara. Como siempre! XD
Este disco me da mucho risa. (kan ook) < deze schijf wordt ik vrolijk van/moet ik van lachen.