Marillion - Warm Wet Circles (2003)

Label: Disky

1. Garden Party (7:16)
  2. Blind Curve (9:31)
  3. Incommunicado (5:12)
  4. Lords of the Backstage (1:55)
  5. Sugar Mice (5:46)
  6. Torch Song (4:07)
  7. Childhood's End? (4:35)
  8. Just for the Record (3:10)
  9. Lady Nina (3:42)
  10. White Feather (2:20)
  11. Warm Wet Circles (4:28)
  12. Kayleigh (4:06)
  13. Freaks (4:02)
  14. Forgotten Sons (8:21)
avatar van EmDee
Jammer dat een paar nummers gewoon worden weggedraaid.
Maar de muziek blijft geweldig!

avatar van Jester
De muziek is inderdaad geweldig. Ik kan me overigens niet voorstellen dat Marillion hier iets mee te maken heeft; wat een vreemde verzameling van nummer, zonder enige lijn. Gewoon wat nummers op een CD'tje gepleurd, geef het maar een naam, hoesje eromheen (afschuwelijke foto, ook), en kijken hoeveel mensen het nog kopen.

avatar van Snappy
Inderdaad Marrillion is zeer fantastische muziek. Vooral die heerlijke rauwe stem van Fish doet mij altijd weer deugt. Voor mij een uitstekende band met een eigen sound.

avatar van EmDee
Jester schreef:

Jup, en dan licht ie voor 1 of 2 euro in een grabbelbak en denk ik: Dat is leuk voor in de auto.

avatar van Jester
Ja, voor dat geld kun je er nog veel plezier aan hebben.

avatar van vigil
Echt een belachelijke samenstelling. In principe een soort "best of" van Clutching en Misplaced. Zelfs met Freaks wat een b kant is van Lavender en later nog in de live versie op single uitgebracht en Lady Nina wat ook uit de Misplaced tijd komt. Met als opener en sluiter ook nog iets van het debuut, Fugazi wordt helemaal vergeten.

door deze aparte song keuze wel weer in mijn Marillion collectie te vinden, tja je moet heh

Kingsnake
Er staan welgeteld 4 songs op die niet van Clutching of Misplaced zijn.
Alleen Freaks en Lady Nina zijn rariteiten. Maar ook niet echt, want van Marillion is zo ondertussen alles wel op ceedee verschenen.
Belachelijke verzamelaar.

Pluspuntje is dat voor de niet-Marillion kenner, Blind Curve en Forgotten Sons ten gehore worden gebracht.
Waanzinnige songs.

avatar van Gert P
Niet meer als 3 sterren.
Staan bij lange na niet de beste nummers op en zelf wat van mij niet hoeft zoals nummer 3
Zal deze ook niet aanschaffen en Vigil m\niks is een must hoor.
Heb er ook een stuk of 15 van deze heren mar wil niet zeggen dat alles moet

avatar van vigil
Nee, dat is waar. Niks moet, maar ik wil het zelf ook wel hoor