Susanna Hoffs - Someday (2012)

Label: Welk

1. November Sun (2:58)
  2. Always Enough (3:38)
  3. Picture Me (2:58)
  4. One Day (3:42)
  5. Holding My Breath (3:08)
  6. All I Need (2:33)
  7. Raining (3:10)
  8. Regret (2:34)
  9. This Is the Place (2:59)
  10. True (3:25)
avatar van vigil
He, mijn oude "liefde" brengt op mijn verjaardag zo waar weer eens een nieuw album uit!

avatar van ChrisX
Susanna Hoffs- singer/songwriter/musician and founding member of the Bangles-returns with a new solo album, Someday. Produced and orchestrated by the revered Mitchell Froom, it s an intensely personal song cycle that doubles as a musical love letter to the music of the 1960s, which has always been my reference point for everything, says Susanna.

Klinkt op papier interessant, ben benieuwd.

avatar van Premonition
Ze is goed opgedroogd....

avatar van vigil
Sowieso nooit wat mis mee geweest

avatar van Joy4ever
Susanna Hoffs

Ik ga dit album zeker eens beluisteren. Ben benieuwd.

avatar van vigil
Damn, ik krijg wel steeds meer concurrentie en mijn liefde voor haar is al zo'n 25 jaar onbeantwoord

Mooi album! Favoriete tracks tot nu toe: Raining, Picture Me en Holding my breath.

avatar van Riann
Dit album klinkt erg goed! Beetje ouderwetse sound, maar dat maakt het ook weer leuk. Van 'Raining' krijg ik gelijk een goed humeur!

avatar van blur8
Raining is een prettig liedje, maar ook heel veilig "middle-of-the road".
Verder dan leuk om een keer gehoord te hebben, kom ik niet.
Wat blijft is de tijdloze, onweerstaanbare blik op Susanne zelf.
Elke aanleiding daartoe, is de moeite waard; ook een gemiddeld album als dit.

avatar van Ssst
Baroque folk noemen ze dat... Een klein plaatje met een fijne sfeer, met zorg gemaakt, klinkt tijdloos en troostrijk. Gewoon luisteren en genieten...

avatar van vigil
Ik zit op dit moment midden in mijn Suusje Hoffs periode en dan komt ook dit album weer eens voorbij. Voorwaar geen straf, voor mij een van de hoogtepunten uit haar fraaie carrière (ja ze is meer dan een tienerpopster). Favoriete nummers zijn November Sun en Holding My Breath en die staan dan ook prominent te shinen in mijn The Hoffs playlist!