Clams Casino - Instrumental Tape 2 (2012)

Electronic / Hip-Hop
Uitgebracht in eigen beheer

1. Palace (2:58)
  2. Wassup (2:40)
  3. Bass (3:03)
  4. The Fall [Original Mix] (3:46)
  5. Human (3:26)
  6. One Last Thing (3:38)
  7. Amor Fati [Remix] (2:54)
  8. Angels (3:57)
  9. Leaf (3:21)
  10. Kissing on My Syrup (3:13)
  11. Swervin’ [Remix] (3:38)
  12. Unchain Me (3:51)
  13. Born to Die [Remix] (3:07)
  14. I’m God (4:34)
avatar van KampF
Bij de meeste instrumentale nummers van Clams begin ik direct mee te zingen omdat ik het origineel al vaak gehoord heb (zoals de beats die hij voor A$Ap Rocky heeft gemaakt). Toch 1 van de beste hiphop beatmakers vind ik, met name omdat hij er zo'n lekkere waas in verwerkt.

avatar van Koston
Ja hier staan er wel veel op uit het album van Asap. Dat zijn dan ook niet voor niets de beste tracks van dat album. Clams maakt echt super zalige beats. Zijn beats lenen zich ook als nummers op zich, vandaar deze albums. Ik hoop dat ie ooit een volledig eigen album maakt zoals DJ Shadow of Burial.

avatar van Kos
Kos
Mooie hoes! Portoro marmer zie ik even snel vanuit mijn kundige oog

avatar van T.O.
Die beat van Wassup

Zijn stijl leent zich wel voor een origineel album ja.

Maxmus
T.O. schreef:
Die beat van Wassup

Zijn stijl leent zich wel voor een origineel album ja.

Ja wat een track is dat hè, de sfeer is geweldig. Enige jammere is nu je de instrumental hebt dat de '' tik '' die je hoord er wel heel erg uitspringt.

spit.tsvnami
Vindt eerlijk gezegd wel dat Clams Casino's beats sterker uitkomen met A$AP Rocky erop. Wassup vind ik eerlijk gezegd nogal een saai nummer. One Last Thing vind ik enorm sterk, deze beats had veel beter gebruikt kunnen worden dan Mac Miller. Ook jammer van Angels. Ach, Palace blijft mijn favoriet, maar die komt ook beter uit met A$AP. Heb deze tape nog niet in mijn bezit, gewoon wat randoms geluisterd op YouTube. Maar ik veronderstel dat Demons hier ook wel tussen zal zitten onder een andere naam? Ook een ontzettend goede beat.

avatar van kobe bryant fan
Zijn EP van vorig jaar is ook aan te raden.
Ben benieuwd naar dit werk van hem.

avatar van Raconteur
hoe komt dat ik dit helemaal gemist heb?

avatar van panjoe
panjoe (moderator)
Zou Clams Casino niet doorhebben dat raps deze beats alleen maar aan kracht doen inboeten, of is hij gewoon een commercieel slim ventje?

Wauw. Im god, Een van de tofste en zwoelste tracks die ik ooit gehoord heb. Is dit album ook op cd uitgebracht? Kan de cd nergens vinden:(

Calmdown!
Klaploper schreef:

Nee, alleen digitaal. Zit zelf eigenlijk nog steeds te wachten op een vinyl release

Hele fijne beats inderdaad. Die ambient-achtige sounds geven het geheel een heleboel sfeer.

avatar van -SprayIt-
Halfje erbij na beluisteren, heerlijke beats, hemels sfeertje, mooie samples en vocalen. Ik luister dit liever dan de versies met rap erover.

avatar van waxs
Fantastische producer vooral "I'm God" is uitmuntend.