Het is inderdaad een verzamel, zoals in het boekje staat. Maar dat mag de pret niet drukken. Het zou inderdaad mooier zijn als dit een heel concert was geweest.
Maar, voor in de auto is dit erg lekker spul. Interessante setlist ook, ook al kun je over een aantal nummers twisten. Beautiful en geen Afraid Of Sunlight, bijvoorbeeld, nog maar niet te spreken over Hard As Love, ook al is dit wel de Less Is More versie, dus vooral begeleiding op piano, waar het overigens wel een mooier nummer van wordt.
Verder een ontzettend mooie uitvoering van This Strange Engine, nu niet met improvisatie midden stuk, zoals gespeeld op Polular Music en tijdens de Radiation Tour, maar gewoon, hetgeen nog rond de 17 min. klokt. Een hele vette uitvoering van Somewhere Else, wat mij betreft (het nummer) dan een van de muzikale hoogtepunten van Marillions repetoire, en uiteraard Out Of This world, prachtig als altijd. Het nummer dat ik alleen mis is Happiness is The Road, dat had mogen worden omgeruild met Real Tears For Sale.
Daarnaast een mooie keuze van Marbles, ook al....Ocean Cloud, maar dan gaan we zeuren

. Zeker voor degenen die kennis willen maken met deze band, is dit album zeer aan te raden. Maar inderdaad, de gemiddelde die hard zal dit allemaal al wel in huis hebben, verspreid over andere albums.