Het is alweer een tijd geleden dat ik dit album (op vinyl) beluisterde, maar de hernieuwde kennismaking valt me mee.
Vandaag viel de originele cd-uitgave op de mat en volgens mij klinkt die beter dan de lp.
Die remasters, daar heb ik Innervisions al van en ik heb er genoeg over gelezen; daar wil ik verder niets van weten.
De cd van The Secret Life Of Plants hebben we nog steeds niet (moest eens verandering in komen), maar volgens mij was Stevie hier wel aan een krachttoertje bezig, al was het maar om de critici de mond te snoeren en z'n publiek terug te winnen.
In dat opzicht is dit album zeker een winnaar, al haalt het het niet bij albums als Songs... en Talking Book.
Vergeleken met die albums valt dit album het beste op een andere manier te beluisteren, namelijk als een album met een handvol sterke singles en andere swingende nummers die de vaart erin houden. Wat er daarna gebeurde moet je dan gemakshalve even vergeten: Hier valt drie kwartier pure lol te beleven naar mijn gevoel. Dat is ook een waarde.