OFWGKTA - The OF Tape, Vol. 2 (2012)

Label: Odd Future

1. L-Boy - Hi. (1:26)
  2. Domo Genesis en Hodgy Beats - Bitches (3:21)
  3. Hodgy Beats en Tyler, the Creator - NY (Ned Flander) (2:39)
  4. The Internet - Ya Know (4:01)
  5. Mike G - Forest Green (3:04)
  6. Hodgy Beats, Domo Genesis en L-Boy - Lean (2:35)
  7. Tyler, the Creator, Frank Ocean en Syd tha Kid - Analog 2 (4:36)
  8. MellowHype - 50 (3:19)
  9. Hodgy Beats en Frank Ocean - Snow White (2:27)
  10. Hodgy Beats, Domo Genesis en Tyler, the Creator - Rella (3:11)
  11. MellowHype en Taco Bennett - Real Bitch (3:25)
  12. Hodgy Beats en Tyler, the Creator - P (3:16)
  13. Frank Ocean - White (2:03)
  14. Domo Genesis, Hodgy Beats en Tyler, the Creator - Hcapd (3:41)
  15. Domo Genesis en Tyler, the Creator - Sam (Is Dead) (3:22)
  16. Domo Genesis - Doms (3:13)
  17. Tyler, the Creator, Taco Bennett en Jasper Dolphin - We Got Bitches (3:19)
  18. Oldie (10:36)
avatar van Delars
Beide clips zijn sick.

nedbed
Oldie is echt hard
track met alle OF members

vooral Earl vanaf ongeveer 7:00

Earl is wel vet op het laatst inderdaad. Ook de laatste verse van tyler is sick. Als de beat wat rustiger word.

avatar van He$$el_01
Wie is die gast die hier op de cover staat en ook in veel video's mee doet?

nedbed
He$$el_01 schreef:
Wie is die gast die hier op de cover staat en ook in veel video's mee doet?

moest het zelf ook even opzoeken maar zijn naam is Lucas

YouTube - Lucas.

avatar van Rhythm & Poetry
Met wat fantasie staan er vijf leuke nummers op deze verzamelaar. Oldie, Rella en NY, de nummers met een video, zijn niet geheel toevallig de uitschieters op een wisselvallige tape. Hier en daar overschreeuwt een rapper zichzelf, op bepaalde tracks is de beat wel erg tam en soms staat er een slap R&B-nummertje op - van de inspiratieloze Frank Ocean tot de wel erg beperkte Syd tha Kid.

avatar van niels94
Ik vind er tot nu toe maar weinig aan. Continu hetzelfde, saaie beats, nauwelijks interessante verses en als het eens 'opgeleukt' wordt met zang is het een vreselijk slecht R&B stuk. Wat deze groep wil bereiken werkt totaal niet bij. NY is door de pianosample vrij aardig, maar eigenlijk ook nogal saai. Oldie is ook wel aardig, maar dan toch eigenlijk vooral met de video erbij: los duurt het simpelweg veel te lang en gebeurt er te weinig om te blijven boeien. Heeft wat dat betreft een beetje hetzelfde probleem als Tyler's laatste soloalbum maar is dan nog minder goed (mede ook doordat Tyler verreweg de beste rapper is: wat een gave stem heeft die gozer toch). Het beste nummer vind ik op het moment Forest Green, heeft een aardige beat (waar ook nog wat in gebeurt), vermakelijke verses en hook die het interessant houdt.

avatar van niels94
Ik ben ietwat bijgedraaid wat betreft mijn mening, maar erg denderend vind ik het niet. Lees hier op hiphopleeft waarom.

avatar van bennerd
We Got Bitches Briljante parodie op 'trap muzik'.

avatar van Stapler
bennerd schreef:
We Got Bitches Briljante parodie op 'trap muzik'.