Ben hem weer eens aan het beluisteren. Vind alleen Rain Must Fall een beetje doodslaan. De melodielijn heeft eigenlijk wat weg van Candi Station's Young Hearts Run Free (Mercury's ding, waarschijnlijk?

Die remix van Invisible Man is trouwens ook redelijk kut.

Maarja, dat is dan weer een bonustrack en die kunnen me vaak gestolen worden (alhoewel de andere 2 op deze cd goed zijn!).
Dat Queen jaren 70 vs. jaren 80-gedoe vind ik trouwens behoorlijk simplistisch. In de jaren 70 scoorden ze ook joekels van hits met een voor die tijd populaire sound. Ze zijn m.i. gewoon met de tijd meegegaan en hebben zo een generatiekloof overleefd. En degenen die denken dat Queen niet meer rockte moeten bv. maar eens naar Was It All Worth It gaan luisteren.
Wat mij vooral opvalt aan dit album is dat de band hier de tijdsgeest zo goed aanvoelt: De jaren 80 zijn bijna om en rock 'mag' weer. Daardoor lijken de invloeden van May hier weer de boventoon te voeren. Ook is er een mate van heilig vuur te horen dat m.i. heel aanstekelijk werkt.
Ik gooi deze toch omhoog naar 4,5 omdat het, na het zo'n lange tijd niet gehoord te hebben, heel tof klinkt!