Drake - Take Care (2011)

Canada
Hip-Hop / R&B
Label: Young Money

1. Over My Dead Body (4:33)

met Chantal Kreviazuk

2. Shot for Me (3:45)
  3. Headlines (3:56)
  4. Crew Love (3:29)

met The Weeknd

5. Take Care (4:37)

met Rihanna

6. Marvins Room / Buried Alive (Interlude) (8:16)

met Kendrick Lamar

7. Under Ground Kings (3:33)
  8. We'll Be Fine (4:08)

met Birdman

9. Make Me Proud (3:40)

met Nicki Minaj

10. Lord Knows (5:08)

met Rick Ross

11. Cameras / Good Ones Go (Interlude) (7:15)
  12. Doing It Wrong (4:25)

met Stevie Wonder

13. The Real Her (5:21)

met André 3000 en Lil' Wayne

14. Look What You've Done (5:02)
  15. HYFR (Hell Ya Fuckin' Right) (3:27)

met Lil' Wayne

16. Practice (3:58)
  17. The Ride (5:51)

met The Weeknd

18. The Motto * (3:01)

met Lil' Wayne

19. Hate Sleeping Alone * (3:33)
avatar van Johnny Marr
FRIPI schreef:

En dan nog een 7 geven voor geneuzel.

Wees niet zo overstuur jongen, ik zeg toch dat er genoeg moois staat op dit album. Geef jij 'Compton' nou maar nog wat luisterbeurtjes

FRIPI
Johnny Marr schreef:

Dat zal ik nog eens doen maar geef weinig hoop aangezien ik Eminem, Lamar drie keer niets vind en ja zelfs Snoop is tenenkrommend en dan blijft Paak de amateur ook over pff maar ga het nog eens wagen.

Ben het album gaan luisteren vanwege het nummer met Rihanna.

Erg leuk en vooral relaxt album! Voordeel van Drake vind ik dat hij naast rappen ook zingt. Een heel album alleen rap wordt me wat te veel van het goede (op Nicki Minaj na dan).

Album komt uit 2011, maar als het 2016 was geweest, had ik het ook geloofd. Klinkt allemaal nog best fris.

avatar van djwutru072
In September 2020, Take Care was named the 95th greatest album of all time by Rolling Stone.