Ian Gillan is hier voor zijn oudere leeftijd doen goed op stem, natuurlijk niet meer de giller die hij vroeger was maar hij weet zijn stem goed aan te passen zonder dat het storend is
Heb zelf de Blu-Ray gezien en als je de beelden ziet hoopte je dat je erbij was geweest, de sfeer lijkt letterlijk van je scherm af te komen
Het orkest zorgt voor net dat beetje meer pit en volheid van geluid en geeft een mooie toevoeging aan de nummers.
Wat ik wel jammer vind is dat ze nooit Battle Rages On live lijken te spelen? vind dit toch wel 1 van hun beste nummers van de latere jaren.
Of natuurlijk Any Fule Kno That... prachtig nummer maar wanneer hoor je deze nou live?
De voor mij positieve uitschieters zijn. Maybe I'm a Leo, waar Ian´s stem toch wel erg mooi en zuiver op klinkt. When a Blind Man Cries om precies de zelfde reden. The Well Dressed Guitar, waar Steve Morse echt lekker op naar voren komt. En natuurlijk Black Night en dat toch wel grotendeels door de erg gave solo op het einde van het nummer
Live at Montreux 2011 is toch wel zeer de moeite waard, en laat zien dat deze mannen nog wel een tijdje mee kunnen.
Deze vrijdag zie ik Morse in het G3 project te Amsterdam
Wil graag mijn recensie afsluiten met een R.I.P. bericht naar Jon Lord, hij was dan wel niet bij dit concert aanwezig maar hij mag als de naam Deep Purple valt echt nooit vergeten worden!.