The Who - Who's Greatest Hits (1983)

Label: MCA

1. Substitute (3:50)
  2. The Seeker (3:15)
  3. Magic Bus (3:26)
  4. My Generation (3:19)
  5. Pinball Wizard (3:04)
  6. Happy Jack (2:12)
  7. Won't Get Fooled Again (8:34)
  8. My Wife (3:36)
  9. Sqeeze Box (2:43)
  10. The Relay (3:48)
  11. 5:15 (4:54)
  12. Love Reign O'er Me (3:08)
  13. Who Are You (5:05)
Geen Baba O'Riley

Rokol schreef:
Geen Baba O'Riley

Waardeloze cd dus............

Haha, dan ga je wel erg ver

avdj schreef:
Haha, dan ga je wel erg ver

Maar 'Baba O'Riley' mag toch op geen enkele The Who verzamelaar ontbreken? Zo'n geweldig nummer gewoon, echt klasse!

avatar van avdj
Inderdaad, ik vind dat hij er ook ab-so-luut op moet maar ja...ik heb trouwens al op Who's Next dus ik heb 'm wel Op My Generation - The Very Best Of staat hij er trouwens wel gewoon op.

hoort er niet op
de cd heet greatest hits
Baba was geen hit

avatar van avdj
Oké, dat is dus de reden
Lijkt me zelf een hitgevoelig nummer maar ja...Won't Get Fooled Again en My Wife zijn dus van Who's Next.

avatar van avdj
Zou kunnen, ik heb een site gevonden met een discografie van The Who maar verder niet doorgelezen.

Dat meen je niet?
Onvoorstelbaar dat dat geen single is geworden destijds. (als ik jou moet geloven dan )

het zou toch nog onvoorstelbaarder zijn als het wel een single was geworden en dan geen hit

ettettummu schreef:

Whahahaha ja, dat zal HELEMAAL onvoorstelbaar zijn.
Maar dat het geen single is geworden daar hoor ik echt van op.

EVANSHEWSON
Geeft een summier maar uiteraard onvolledig overzicht van de beste momenten van deze formidabele band.

****

wijsneus
volgens mij zelfs geen single

In miin vinyl-collectie heb ik toch echt een 45-toeren exemplaar van Baba O'Riley !

Baba was geen hit

Meen me te herinneren dat Baba ergens begin jaren 70 enkele weken in de Veronica Top 40 heeft gestaan.

Greatest Hits; het hangt er maar vanaf van welk land de hitparade als leidraad dient..............