Broder Daniel - Cruel Town (2003)

Zweden
Punk / Rock
Label: Virgin

1. Cruel Town (3:58)
  2. Shoreline (4:19)
  3. When We Were Winning (4:46)
  4. Dark Star (3:28)
  5. Burn Heart Burn (3:22)
  6. Hardened Heart (3:13)
  7. Army of Dreamers (3:23)
  8. Only Life I Know (3:31)
  9. Out of This Town (3:55)
  10. Dump for Broken Dreams (3:29)
  11. What Clowns Are We (5:08)
avatar van kaj_666
Net geen 5 sterren, want dat is maar voor enkele albums voorbehouden. 4,5* krijgt het album van de helaas veel te onbekende groep Broder Daniel van mij wel. Lekkere meeslepende pop-rocksongs, die weliswaar allemaal een nogal duistere sfeer schetsen (Cruel Town, dat zegt eigenlijk al wel genoeg), maar die het toch in een vrolijk klinkend omhulsel weten te gieten. Ik kan me voorstellen dat mensen het op den duur vervelend gaan vinden, maar nummers als Army of Dreamers, Cruel Town en vooral Shoreline blijven me boeien

Spela Shoreline!