Real Estate - Days (2011)

Rock / Pop

5. Out of Tune (4:51)
  6. Municipality (3:36)
  7. Wonder Years (2:34)
  8. Three Blocks (3:18)
  9. Younger Than Yesterday (4:08)
  10. All the Same (7:21)
avatar van Noere
All The Same duurt veel te lang? Die hypnotiserende gitaarpartijen hadden nog wel even door mogen jengelen wat mij betreft.

avatar van oceanvolta
In 2014 heb ik Real Estate gemist op Lowlands maar nadat ik Allah-las heb gehoord op Lowlands 2015 (en de maanden erna veel Allah-las heb gedraaid) bevalt mij dit album ook meer dan voorheen. Het heeft veel van elkaar weg, beide bands leunen veel op sfeer. Met een halfje verhoogd.

avatar van Mausie
Ter ere van het 10-jarig jubileum van deze plaat heeft Real Estate een cover gemaakt van het nummer Days van Television. Echt weer een pareltje, waarbij het weer even zomer lijkt

Real Estate - Days (Television Cover) - YouTube

avatar van Niek
Erg fijne plaat zeg! Ook dankzij de langere instrumentale stukken.

avatar van Cor
Cor
De voorloper van het nog betere 'Atlas'. De tonen en klanken van het debuut verder uitgewerkt en uitgediept. Tintelend gitaarspel, fraaie samenzang. De ingrediënten zijn bekend, maar daarom niet minder lekker.