Pinsnider schreef:
Zo is dat! En dan nog even een halfje erbij omdat ze uit Zweden komen
Da's wat teveel van het goeie, dan komt dit album qua score teveel op gelijke hoogte met andere albums in mijn collectie, en dat kan ik als oprechte stemmer echt niet maken

In het oeuvre van Roxette is dit waarschijnlijk wel het 4-sterren album tov de rest van hun albums voor mij, maar in mijn lijst favoriete groepen staat Roxette toch wel een trapje lager dan heel wat andere groepen, dus een 4-sterren album wordt dan heel moeilijk, dan zou het echt compleet fantastisch moeten zijn.
Want ja, mijn sterrenmarkeringsgedrag is niet alleen afhankelijk van het album zelf, maar ook van mijn algemene waardering voor de groep tov van andere groepen, waarbij die waardering van die groepen dan natuurlijk wel weer bepaald wordt door de waardering voor hun individuele albums, het is dus een heel nauwkeurig in elkaar gezet kaartenhuisje met afgewogen waarderingen zodat er een soort lange waarde-volgorde ontstaat, waarbij dus het opschuiven van 1 album direct impact heeft op reeksen andere albums, die ik dan ook zou moeten herstemmen... het klinkt al heel vermoeiend terwijl ik het schrijf
Of ik vind het album toch gewoon geen 4 sterren waard, ook al is het zweeds