een verbluffend goed album van de inmiddels 52-jarige Adam Cohen. een merendeels akoestisch album met prachtige, romantisch zoete melodieen, "love songs" die diepgaande, emotievolle, poëtische teksten bevatten, geweldig gezongen met zijn warme, aangename stem, waarvan zelfs de frasering sterk aan de jonge Leonard doet denken.
Adam Cohen blijkt een prima songwriter te zijn met 10 zelf geschreven bovengemiddeld goede songs, waarvan 3 co-written, "Matchbox" (Vicci Martinez) en "Overrated" en "Stranger" (Tonio K).
de voornamelijk intieme, melancholische liedjes worden muzikaal prachtig omlijst met stemmige orgel klanken, double-bass, koortjes/samenzang van/met zangeres Jennifer Warnes, subtiel aangevuld met strijkers die nergens prominent aanwezig zijn.
persoonlijke favorieten het sacraal klinkende "Sweet Dominique", "What Other Guy" met prachtige harmoniezang en de minimale klein gehouden songs "Lie Alone", "Overrated" en "Stranger", maar zo zal ieder zijn eigen favorieten hebben.
dit album maakt benieuwd naar zijn overige 3 albums. gezien het feit dat zijn laatste album "We Go Home" uit 2014 dateert, is Adam Cohen vermoedelijk gestopt met het professioneel maken van muziek.
Jennifer Warnes maakte in 1986 het fraaie "Famous Blue Raincoat" (The Songs of Leonard Cohen), maar dat terzijde.
Album werd geproduceerd door Patrick Leonard
Recorded at Henson Studios, Los Angeles, California
Adam Cohen: nylon string guitar, vocals
Pat Leonard: piano, Hammond B3, harmonium, synths, string arrangements
Bruce Geitch: steel string acoustic guitar
Don Was, Sean Hurley: stand up bass
Jesse String: steel string acoustic guitar (track 7)
Randy Cooke: hand percussion (track 6)
Sonus Quartet: strings (tracks 1,3,6 &

Jennifer Warnes: harmony vocals