Alexandra Stan - Saxobeats (2011)

Roemeniƫ
Pop / Dance
Label: Columbia

1. Mr. Saxobeat (3:15)
  2. Lollipop (3:55)
  3. Ting Ting (3:55)
  4. Crazy (3:29)
  5. Get Back (ASAP) (3:29)
  6. 1.000.000 (3:18)

met Carlprit

7. Show Me the Way (3:43)
  8. Bittersweet (3:37)
  9. Mr. Saxobeat [Maan Studio Remix] (3:42)
  10. Get Back (ASAP) [Maan Studio Remix] (3:20)
  11. Lollipop [Maan Studio Remix] (4:12)
  12. Mr. Saxobeat [Extended Version] (4:16)
  13. Get Back (ASAP) [Extended Version] (4:27)
8 echte tracks? dit is echt maar een album om toch maar te kunnen zeggen dat je een album hebt.

beatcluster
De 8 tracks die op dit album staan zijn eigenlijk helemaal niet slecht, integendeel zelfs. Ik vind dit veel beter dan bijv. Inna. Alleen: er staan maar 8 tracks op deze cd. Daarom geef ik ook 3,5*, maar als er meer tracks op zouden staan had ik wellicht 4* gegeven

avatar van supafamouz
Ik ben teveel doodgegooid met het nummer Saxobeat, ik neem de moeite dan ook echt niet om dit album te beluisteren!

avatar van Emile93
Niet bijzonder.

avatar van Emile93
... Bovendien ziet ze er echt uit als een barbiepop op deze cover!

Inderdaad, meteen een punt van je cijfer afgetrokken zoals het hoort

Haar muziek heeft weinig om het lijf, maar in de auto is het zo nu en dan wel eens lekker om deze cd op te zetten.

avatar van MIAB
Jammer van de remixes. Als je niet meer dan 8 nummers hebt, breng dan gewoon 8 nummers. 5 van die 8 zijn aardig, 5 van de 13 is een stuk minder.