Vondelpark - NYC Stuff and NYC Bags (2011)

Electronic
Label: R&S

1. TV (5:33)
  2. Feat B (4:52)
  3. Camels (5:16)
  4. Hipbone (4:19)
  5. Outro 4 NYC (1:56)
Paar nummers waren al eerder als single uitgebracht, maar over 't algemeen vind ik dit op het eerste gehoor toch wat minder klinken dan de Sauna EP. Camels is hier wel het beste nummer.

avatar van Dakduivel
Raar dat dit niet door meer mensen wordt opgepakt. In mijn ogen is deze EP nog beter dan de vorige terwijl die al heerlijk was. Ik vind het behalve Hipbone (wat ook geen onaardige track is) stuk voor stuk briljante nummers. Echt heerlijke muziek.

Vorige ep toch iets beter, maar deze is ook zeker niet verkeerd. Vind hun sound sowieso geweldig, hoop echt op een album. En live zijn ze geloof ik ook heel tof, tenminste als ik kijk naar de youtube filmpjes

avatar van Wasabi
Sauna is inderdaad wat beter, maar de sound ligt me wel. Jammer dat hun/zijn busje met materiaal werd gejat waardoor zijn optreden in Nederland niet doorging. Dit is sowieso een van de eerste elektronische artiesten waar ik mezelf aan 'blootgelsteld' heb, daarom alleen al heeft vondelpark een speciaal plekje in mijn hart veroverd (klonk het ietwat melodramatischer dan het in werkelijkheid is).

Vondelpark en Slime doen het 'm de laatste tijd voor mij. Dit album hoort tot één van de mooiere van het afgelopen jaar.

Hele mooie EP.. verslavend lekker

avatar van AOVV
Prettig in het gehoor liggende zachte electronica, met fijne vocalen. Dit soort sfeerscheppingen mag ik wel.

avatar van Booyo
Zelfs nog een tikkeltje fijner dan de Sauna EP. Vondelpark, toepasselijke band naam. Dit gaat mijn park muziek worden deze lente en zomer. Hipbone is wat mij betreft de uitschieter.

Erg straffe EP!
Leuke ritmes en een frisse productie gaan gepaard met heerlijke vocalen en een vibe die melancholie en muziek voor op een mooie lentedag samenbrengt. Heerlijk gewoon! 4*

Dikkop
Album ook zeker beluisteren Glenn!
Serieus de moeite.

avatar van kobe bryant fan
Zeker, had ik daarnet op mijn ellenlange lijst gezet. Maar Vondelpark krijgt wel wat voorrang.

avatar van kobe bryant fan
Halfje omhoog, wordt alleen maar beter en beter dit.
Nu nog hopen dat het weer wat verbeterd en dan is deze EP al zeker geniaal!