Kempi - Het Testament van Zanian Adamus (2011)

Label: Top Notch

met Tim Wes

17. Not Human

met Keizer

1,0
Daar sluit ik me volledig bij aan MJ, De Zoon vind ik ook 1000x beter dan dit gedrocht! Hoewel het beiden niet moeders mooiste zijn!

avatar van MAS
MAS
Opzich een aardig album van Kempi. Leuk dat Kempi risico's durft te nemen met dit album. Toch pakt het niet altijd even goed uit. Meer dan wel aardig wordt het ook niet op dit album en daarom krijgt het van mij toch een onvoldoende.

Voodoopriest is een soort van onverstaanbare versie van Kanye West - Power.

Ulfat-e-Zulmat schreef:
Haha, Wat Ik Zie is echt geweldig.

Kempi: "Als het leven aan je vreet net tetris."

...

Ulfi: "De problemen stapelen zich op net Pacman."

Een kind kan de was doen.

Ik heb dat dus op youtube gezegd hè, krijg tot op deze dag nog dreig comments naar m'n hoofd, haha!
Allemaal van ecktuh Kempi fans wel te verstaan, ju weet zelluf

avatar van MJ_DA_MAN
Deel ze met uw mede-leden.

avatar van Protonos
Kempi fans proberen recht te lullen wat krom is:

@buchacha
hij bedoelt net als tetris als je die blokken goed zet verdwijnt er een lijntje ” staat gelijk als vreten want het is net alsof je iets eet verdwijnt het toch in je maag”

MJ_DA_MAN schreef:
Deel ze met uw mede-leden.

Oké daar komen ze speciaal voor MJ:

Ohh mongooltje, kan je ruike welke spellutju hij bedoelt a mongool
EHV 4Evr

nee joh, kben geen hollander ik typ hoe ik typ, ik weet da jij op z'n kaas hebt leren type, gwn bek dicht houden;)

Er was ook nog zo'n guy die beweerde dat het wel klopte en dat Kempi er een diepere betekenis voor had. Die kan ik zo niet vinden, maar echt waar wat een toppers!

avatar van MJ_DA_MAN
_O_

EHV 4Evr

avatar van party
geen slechte cd. vorige cd was wel beter. vindt het verschrikkelijk als kempi gaat zingen. aleen de zangnummer down is goed, en de beats zijn ook niet echt heel goed. de raps vallen nog wel mee en is nog wel goed. een 3.0 voor de moeite.

avatar van heicro
Geloof me, ik heb serieus geprobeerd dit met aandacht te beluisteren, maar verloor de oneerlijke strijd. Woorden schieten te kort om dit dramatisch slechte product onder woorden te brengen, dus hou ik het bij een stem. Een 1 voor de moeite.

avatar van djwutru072
Ik besluit met een twee voor de moeite.