vielip schreef:
Tsjonge, nog helemaal geen reacties bij dit mega mooie album van Seger??!! Dan trap ik maar af...

Op dit album staat het mooiste liedje van 'm vind ik; We've got tonight. Kippevel elke keer weer! Verder zijn Still the same, Hollywood nights, Old time R&R en The famous final scene erg goed. Seger wordt vaak vergeleken met Springsteen en dat is deels terecht. Springsteen heeft echter net dát beetje meer wat 'm onaantastbaar maakt vind ik. Seger is echter wel verplichte kost als je van Springsteen houdt!
Hallo !, inderdaad een van zijn allermooiste albums, ik ben een groot fan en heb bijna alle lp's cd's en nog wat singels, hier staan echte ballads op, volgens mij op deze lp de meeste ballads per lp. Wat mij betreft niks dan lof wat betreft zijn hele carriere. In december 1980 nog in Ahoy geweest , wat een geweldig concert was dat. . .
Maar nu komt die, waar ik op reageer is de vergelijking met Bruce Springsteen, nee sorry hoor ik weet dat we netjes moeten blijven maar ik vind dat helemaal niks, er zijn best nummers van Springsteen, The River schiet me als eerst te binnen die goed te doen zijn maar waar ik me heel erg aan stoor is het ik zeg het maar effe plat, het verkrachten van z'n stem bij bv born in the USA.., ik weet dat die met dat soort geschreeuw heel veel volle zalen heeft getrokken, veel meer dan Bob Seger met zijn , vind ik veel beter en "eerlijke" stem/muziek heeft gedaan.
weet nou niet of dat hier op de juiste plaats staat maar ik ben het kwijt !
Heel veel luisterplezier met alles wat je mooi vind want ik weet natuurlijk ook wel dat smaken verschillen.