Hans Brouwer schreef:
In november 1993 speelde DP in deze bezetting in Rotterdam Ahoy.
M.Nieuweboer schreef:
Ik heb daar twee illegale opnames van: Difficult to Cure (blaast het dak van de zaal) en King of Dreams (rommeltje).
little lion man schreef:
Echt waar, zong Ian Gillan King of Dreams?
Nee, het was Joe Lynn Turner. Inmiddels ken ik ook zijn versie van Knockin' at your back Door. Hoezeer ik ook een hekel heb aan JLT, hij doet het helemaal niet slecht. Het probleem is alleen dat vooral Paice en Glover nauwelijks geïnteresseerd zijn en volledig op routine draaien. Ook Lord's toetsenwerk ontbeert fantasie, al heeft hij aan het begin en aan het eind nog wel lol.
Afijn, terug naar Come Hell or High Water. Ook na herhaald luisteren blijft Anya ijzersterk. Anyone's Daughter doet het eveneens uitstekend. A Twist in the Tale is rommelig, maar charmant. De band gaat op topsnelheid de bocht in en vliegt er net niet uit.
De concerten te Birmingham en Stuttgart zijn inmiddels in hun geheel uitgebracht. Ik ken ze niet, net zo min als Come Hell or High Water, omdat naar mijn mening de band toch niet kan tippen aan de live opnames uit 1972. Maar het nummer The Battle Rages on (van Stuttgaart) is het najagen meer dan waard - zie Live across Europe.