Deep Purple - Days May Come and Days May Go (2000)

Alternatieve titel: The California Rehearsals ยท June 1975

Label: Purple

1. Owed to "G" [Instrumental] (3:31)
  2. If You Love Me Woman (Jam) (10:06)
  3. The Orange Juice Song (3:33)
  4. I Got Nothing for You (Jam) (12:52)
  5. Statesboro' Blues (5:54)
  6. Dance to the Rock & Roll (Jam) (11:02)
  7. Drifter Rehearsal Sequence (3:28)
  8. Drifter Version I (4:02)
  9. The Last of the Long Jams (Jam) (9:04)
  10. I Got You Babe (Jam) (1:05)
knight3
Logisch dat met deze nummers, uitgezonderd Owed To G, niks is gedaan!

flebbie
Drifter is wel gebruikt hoor. Ik kan trouwens aanraden om op zoek te gaan naar de versie met bonus cd, daar staan 5 extra nummers op met oa een weergaloze versie van Say You love Me. Dit nummer zou Coverdale later gebruiken voor zijn Northwinds solo plaat. De Deep Purple versie is echter veel rauwer, meer emotie.

avatar van Faalhaas
Hoofdzakelijk heerlijke funky jams die laten zien dat deze line-up een enorme potentie had. Jammer dat ze het nooit helemaal hebben weten waar te maken. Come Taste The Band en de bijbehorende tournee verliepen niet helemaal zoals het moest door oa drugsproblemen van Glenn en Tommy.

avatar van Supersid
Ik vind dit toch echt wel prettige toestanden hoor. Leuk maar onaf natuurlijk. Mij stoort dat niet, integendeel. Je moet ook wel weten waarnaar je precies luistert natuurlijk, een "echt album" is dit niet.