Ben Howard - Old Pine (2011)

Folk / Pop
Label: Communion

1. Old Pine (4:19)
  2. Further Away (4:28)
  3. Follaton Wood (4:51)
  4. Three Tree Town (3:36)
avatar van Lakai
Heel mooi dit!

Eergisteren live kunnen zien in Nijmegen (Doornroosje). Ik heb gelijk deze EP gekocht, helaas hadden ze de voorganger (These Waters) niet.

Ben Howard zei dat er een cd aan zat te komen, maar dat het zo lang duurt. En daar ben ik ook ontzettend benieuwd naar!

avatar van Ingo

avatar van Lakai
Ingo schreef:

Cool!
Waarom kreeg je hem? Zomaar?

avatar van Ingo
Een vriend een ik vroegen na afloop van het optreden dat ze gaven tijdens Eurosonic aan Chris, die samen met India Bourne in het publiek stond, of ze ook CD's verkochten.. Dit was dus niet het geval, maar als beloning voor ons fan-zijn speelde hij ons wel even mooi 2 exemplaren van deze EP toe

avatar van Masimo
Three Tree Town is erg mooi, de rest misschien ook maar 'ns beluisteren..

Eigenlijk was de EP magischer dan het album. Ik weet nog goed dat toen ik dit vond nog geen hond het kende, nu is het een redelijk bekende act geworden.

avatar van hansjuvefan
willemweetniet schreef:

Zoveel later is zijn debuutalbum toch niet uitgekomen?
Maar het succes van deze man heeft inderdaad een hoge vlucht genomen sindsdien. Is ook volledig terecht. Zijn nummers zijn er alleen maar op vooruitgegaan.

avatar van Monsieur'
Ingo schreef:
Ik heb hem gewoon gekregen van bandgenoot/producert Chris Bond, hihi

Oef blij dat ik dit pas 11 jaar later lees... Peasants KOPEN CD's hihi.