Kraftwerk - Computerwelt (1981)

West-Duitsland

3. Nummern (3:00)
  4. Computerwelt 2 (3:30)
  5. Computerliebe (7:00)
  6. Heimcomputer (6:00)
  7. It's More Fun to Compute (4:15)
avatar van vigil
Door een veranderde regel mag "ineens" ook een zelfde album enkel dan in een andere taal op de site dus dan kom je zoiets ineens tegen.

avatar van ChrisX
Er gaat niks boven de originele Duits-talige versies als het gaat om Kraftwerk albums.

avatar van pim556
Ik ken dit album nog niet, maar ik denk toch echt dat ik deze in de originele taal ga aanschaffen.

avatar van dazzler
vigil schreef:

En waarom staat de Duitse versie van Electric Cafe dan niet op de site?

Kraftwerk - Electric Cafe (Vinyl, LP, Album) at Discogs

avatar van pim556
Omdat die nog niet is toegevoegd?

avatar van vigil
Ik denk dat Pim het bij het rechte eind heeft...

avatar van adri1982
Ik ben de Duitse versie van dit album aan het beluisteren, en wat hoor ik? Coldplay blijkt met het wonderschone 'Talk' de melodie te hebben gesampeld uit 'Computer liebe'. En 'Computer liebe' klinkt zelfs nog mooier ook.

kleine man
adri1982 schreef:

"Coldplay kreeg toestemming van Kraftwerk om een melodie van hun Computer Love te gebruiken voor Talk. Er zijn drie versies van Talk. De X&Y-versie is een verkorte versie van het origineel. "