Queen - Classic Queen (1992)

Rock / Pop
Label: Hollywood

1. A Kind of Magic (4:25)
  2. Bohemian Rhapsody (5:56)
  3. Under Pressure (4:03)
  4. Hammer to Fall (3:41)
  5. Stone Cold Crazy (2:15)
  6. One Year of Love (4:29)
  7. Radio Ga Ga (5:48)
  8. I'm Going Slightly Mad (4:23)
  9. I Want It All (4:02)
  10. Tie Your Mother Down (3:46)
  11. The Miracle (4:25)
  12. These Are the Days of Our Lives (4:14)
  13. One Vision (4:38)
  14. Keep Yourself Alive (3:46)
  15. Headlong (4:39)
  16. Who Wants to Live Forever (5:15)
  17. The Show Must Go On (4:33)
Is dit een gewone verzamelaar of is dit een instrumentale/klassieke uitvoering van de nummers?

avatar van EmDee
Een gewone verzamelaar

Oh, spijtig

avatar van EmDee
Maar er bestaat wel iets van een orkest dat queen nadoet volgens mij.

EDIT

Ik kom tot deze twee:

Tolga Kashif

Clark-Royal Phil Orchestra

Mooi
Ben er benieuwd naar.

avatar van avdj
Royal Phil Orchestra ken ik. Goed gespeeld hoewel het tempo uiteraard lager ligt dan in de gewone versies.

1,0
Dit album is gewoon een commercieel gedrocht!

avatar van avdj
ikkezelf schreef:
Dit album is gewoon een commercieel gedrocht!

Amerika heeft al een Amerikaanse versie van "Greatest Hits" Wel een beetje waar dus

Dit is de Greatest Hits 2 voor de Amerikaanse markt.

Bob Cremers
In 1991 stierf Freddie.

Broer Konijn
Bob Cremers schreef:
In 1991 stierf Freddie.

Meen je dat nou? Is me geheel ontgaan.

avatar van tomthumb
In ieder geval schrijft ie Freddie en geen Freddy zoals menig recensent of journalist doet. (o.a. Zwagerman in Perfect day)

Bob Cremers
Ik weet niet of je het weet maar het echt Freddie staat overal kijk maar op Cinemania.

Pieter Paal
De Amerikaanse editie van 'Greatest hits II'.
Wel gaaf dat in deze track-list de songs 'Stone cold crazy', 'One year of love', 'Tie your mother down', 'These are the days of our lives' en 'Keep yourself alive' opgenomen zijn.
Aan de andere kant ontbreken er veel belangrijke hits van 'Greatest hits I en II'.

avatar van kaztor
Pieter Paal schreef:
De Amerikaanse editie van 'Greatest hits II'.

Dat heeft me altijd gestoord aan die Greatest Hits cd's: Een paar Queen-toppers zijn daarop altijd maar stelselmatig genegeerd terwijl sukkels als Elton John en Wyclef Jean wel aanwezig zijn.

Pieter Paal
Zelfs 'Flash' ontbreekt.

avatar van Supersid
Er staan een aantal ongebruikelijke Queen-songs op voor verzamelaars. Het gigantisch aantal verzamelaars indachtig pleit dit mss wel in het voordeel van deze...

avatar van dominicano fonso
Er staan een aantal goede en minder goede nummers op. Er zijn betere verzamelalbums.