Dinosaur Jr. - J Mascis Live at CBGB's: The First Acoustic Show (2006)

Label: Rhino

1. What Else Is New (3:16)
  2. Thumb (2:52)
  3. Keeblin' (2:55)
  4. Not You Again (2:33)
  5. Flying Cloud (2:52)
  6. Every Mother's Son (3:22)
  7. Not the Same (5:32)
  8. Throw Down (0:48)
  9. Get Me (2:59)
  10. Quest (4:50)
  11. On the Run (2:23)
  12. Repulson (2:42)
avatar van Ducoz
Ik zie deze zo vaak staan, maar neem hem nooit mee. Denk dat ik dat komende maand eens ga doen(lees: volgende week donderdag)

Ducoz schreef:

En? Hoe issie?

avatar van Ducoz
Eigenlijk nogstees niet gekocht... Ik ben echter nog steeds nieuwsgierig naar hoe het klinkt.
Ik heb wel wat andere acoustische nummers van Masics gehoord op zijn 'Solo DInosaur JR. tour' , ik gok uit het zelfde jaar en heel speciaal was dat niet.

Flying Cloud kunnen we ongeveer wel gokken hoe dat klinkt en dat is niet best...
Dit is geloof ik van dezelfde tour:

Almost Ready semi-akoestisch

avatar van freakey
Ik heb hem maar eens besteld... hij is niet zo duur en ik had eigenlijk hertzelfde als jij... wel steeds willen kopen maar het was er nog steeds niet van gekomen.... daarbij is het het enige album van Dinosaur Jr dat ik nog niet in bezit heb....

Ik zal je laten weten hoe die is....

Raymond.
Ducoz, dit album is van rond 1991/1996. Bij mij ligt Martin+Me op de plank, en die is afkomstig van 1996. Aangezien dit zijn eerste solo optreden is aldus de hoes, moet deze voor die plaat komen. Overigens staan hier ook alleen maar "oude" nummers op. Terwijl hij tijdens zijn meest recente optredens toch ook nieuwe nummers speelt.

Maar genoeg, hoe is de plaat?

avatar van freakey
Lekker rommelig plaatje, slordig gespeeld vooral... leuk om eens te beluisteren.... geen musthave....