Marillion - Tumbling Down the Years (2010)

Label: Racket

1. This Train Is My Life (5:36)
  2. Somewhere Else (7:57)
  3. Real Tears for Sale (7:54)
  4. A State of Mind (4:38)
  5. The Damage (4:34)
  6. Genie (4:45)
  7. Drilling Holes (5:03)
  8. When I Meet God (10:32)
  9. Map of the World (5:16)
  10. A Legacy (6:28)
  11. Cathedral Wall (6:47)
  12. Estonia (7:44)
  13. An Accidental Man (6:16)
  14. Out of This World (7:58)
  15. The Lap of Luxury (6:08)
  16. Hard as Love (7:07)
  17. No One Can (5:30)
  18. The Party (6:34)
  19. Cover My Eyes (4:30)
  20. Slainte Mhath (4:59)
  21. Garden Party (8:11)
avatar van IntoMusic
Idem voor Size Matters: nog niet binnen maar wel al op MuMe gezet. Ben benieuwd naar de versie van When I Meet God, toch wel één van mijn grote favorieten nummers.

Extra info:
A 2CD live album recorded on the Saturday night of the Marillion Weekend at CentreParcs, Holland, March 2009

avatar van Brunniepoo
Ken deze alleen als DVD en ben dus wel benieuwd of de cd-versie ook bij tijd en wijle zo'n dominante bass heeft.

Ozric Spacefolk
De titel zegt het al, chronologisch terugwerkende setlist, met enkele zeer gave uitvoeringen.

Voor de Somewhere Else-haters: de titelsong zoals hij hier op staat is erg mooi uitgevoerd.

Gelukkig wordt behoudens de titelsong de rest van Somewhere Else vakkundig omzeild.

avatar van IntoMusic
Er is al genoeg haat in deze wereld, dus Somewhere Else... TOP!
Daarnaast is dit album een gemiddelde der uitvoeringen. When I Meet God en Garden Party zijn mijns inziens dé favo's.

Ozric Spacefolk
IntoMusic schreef:
Er is al genoeg haat in deze wereld, dus Somewhere Else... TOP!

exact. supermooie plaat.

TimZor
Snap in het boekje alleen niet de jaartallen die ze bij de eerste 4 nummers zetten, of zijn mijn studio albums dan anders dan die van hun haha. Maar over de muziek kan ik kort zijn: gewoon weer een erg lekkere live plaat, en de versie van Somewhere Else ... WAUW ...

avatar van musicborst
Halve ster erbij... Beetje ondergesneeuwd hier in huize musicborst. Toch een hele mooie live plaat met bijzondere setlist. Prima gezongen ook (zo gaan we ze niet meer vaak horen). Behalve Somewhere Else vind ik Real Tears For Sale ook werkelijk prachtig. Laat ik ook even When I meet God noemen, een nummer dat bij mij steeds hoger klimt in mijn lijstje favorieten. Pas aan het eind zakt de plaat wat in met nummers als No One Can, Cover My Eyes en Garden Party.