Ik heb een zwak voor Do. Ze is een adembenemend mooie vrouw, ze oogt ontzettend sympathiek en ze zingt net zo goed als dat ze er uit ziet. Het is jammer dat de songkeuze niet altijd om over naar huis te schrijven is, maar ben wel van mening dat Do met haar zangkwaliteiten de nummers naar een hoger niveau trekt. Echter als de songs van een niet zo hoog niveau zijn dan schiet je daar ook weinig mee op. De nummers kunnen dan nog zo mooi gezongen zijn, raken doen ze mij dan niet.
Over dit album ben ik dan ook niet heel erg te spreken. Het is al met al een veel te tam album geworden. De teksten zijn ook dertien in een dozijn en het is veel te eentonig allemaal. Om het album af te sluiten met drie piano versies van nummers die al op het album staan vind ik veel te gemakkelijk en ontzettend overbodig. Je had er ook drie normale tracks op kunnen zetten, of wellicht wat meer afwisseling.
Afgelopen jaar heeft Do meegedaan met het programma 'De beste zanger(es) van Nederland'. Daar zong ze het nummer 'Zij gelooft in mij' van André Hazes. De tekst enigszins aangepast in 'Hij gelooft in mij'. Ze
zong dat nummer geweldig mooi en ik had kippenvel over mijn hele lichaam. Nou maak je mij totaal niet blij met dat soort programma's, maar als ik de versies zo er eens terug kijk van Do dan zaten er toch mooie momenten tussen. Let vooral niet op die stront irritante Xander de Buisonjé tijdens het filmpje, maar luister gewoon naar Do. Mij heeft ze er in ieder geval mee geraakt en dat terwijl ik normaal niets moet hebben van het Nederlandstalige lied, al zijn er uiteraard uitzonderingen.