Chase and Status - No More Idols (2011)

Electronic
Label: Mercury

1. No Problem (4:11)
  2. Fire in Your Eyes (4:15)

met Maverick Sabre

7. Hitz (3:08)

met Tinie Tempah

8. Heavy (3:34)

met Dizzee Rascal

9. Brixton Briefcase (3:59)

met Cee Lo Green

10. Hocus Pocus (4:00)
  11. Flashing Lights (4:10)

met Sub Focus en Takura

12. Embrace (4:59)

met White Lies

13. Time (4:20)

met Delilah

14. Midnight Caller (3:45)

met Clare Maguire

15. End Credits (3:21)

met Plan B

avatar van james_cameron
Door de diversiteit aan stijlen en de vele gastoptredens doet dit inderdaad meer aan als een soort verzamelalbum, maar ik moet zeggen dat ik de plaat wel kan waarderen. Niet alle songs zijn echt de moeite waard, maar het geheel luistert prettig weg. Zo goed als afsluiter End Credits wordt het verder nergens, helaas.

avatar van Soundbites
Vind deze een stuk slechter als het vorige album.
Minder rauwige dubstep beats meer pop.
Op een paar nummers na behoorlijk slecht bevallen.

More then Alot vind ik geweldig en heb ik héél veel geluisterd.

avatar van orbit
Ronduit briljant album! Staat geen zwakke track op en eigenlijk wordt het steeds scherper en donkerder naarmate de plaat vordert. Bijna allemaal uitschieters en de afwisseling is geniaal! Er is bijna amper te horen dat deze act uit de DnB hoek komt, want metal, rock, blues en dance wisselen elkaar af alsof het niks is, maar het is perfect in balans. Brixton Briefcase is één van de uitschieters, maar daarmee doe ik minstens 6 tracks tekort, Hitz, Heavy, Embrace.. zo kan ik wel even doorgaan. Heerlijk, en één van mijn ontdekkingen de laatste tijd.