Zwart Licht - No Juju EP (2010)

Hip-Hop / Electronic

11. Tafels *

met D. Lipps, Rico en Zo Moeilijk

12. Domboh *
avatar van cd-me
Dit album is bijna niet te vergelijken met Bliksemschicht, puur omdat de concentratie hier volgens mij veel meer op de beats van Hayzee ligt en niet alleen op de raps van Akwasi en Leeroy.

Toch moet ik wel zeggen dat ik bepaalde nummer als Blazin' , Geau,Geau , Tsunami & Mosquitos erg goed vind. Bij Lions in the Hall vind ik dat de concentratie, naar mijn smaak, te veel ligt op de beats en dat vind ik zonde. Ik hou toch meer van de krachtige raps van Akwasi op dub-step/grime beats van Hayzee. I.p.v. alleen maar de beat zelf.

Daardoor vind ik hun debuut album (Bliksemschicht) toch beter dan de No JuJu EP.
Desalniettemin blijft dit toch een zeer goed album maar dit moet echt je smaak zijn en Bliksemschicht hoefde dat minder. Vergelijken is inderdaad erg lastig, daar ben ik het met FightForMore mee eens.