MC Eiht - Tha8t'z Gangsta (2001)

1 stem

Label: Half Ounce

1. Holla (4:43)
  2. Rule #1 (4:19)
  3. Why U Hott? (4:22)
  4. Hustle Man (4:39)
  5. Bacdafuconup (3:22)
  6. Like This Like That (4:37)
  7. Can I? (3:50)
  8. We Get It (3:58)
  9. Gangsta (4:36)
  10. Look Up (4:36)
  11. What We About (3:47)
  12. Everybody Move (3:47)
  13. All Day Everyday (4:17)
  14. Drama (4:11)
  15. 2 Freak E (4:25)
Mezelf
DIt is gewoon prut, zeker als je je bedenkt dat de beste man met CMW een aantal classics op zijn naam heeft staan.

avatar van Jorge-E
Oh nee, een album van Eiht met een 1 als beoordeling...
Spijtig, dat cijfer zal tegenover classics als Music To Driveby wel terecht zijn, maar toch zal ik deze zo snel mogelijk beluisteren om een tegenstem te geven. Want een 2 bij een van mijn favo artiesten vind ik al spijtig, en een 1 dus zeker.

Maar Mezelf, vond je dan echt niks aan dit album?

Mezelf
Nee, ik vind het inspiratieloos en leeg. Er zit totaal niks achter behalve het goedkoop cashen op een bekende naam. MC Eiht heeft zeker goede dingen gemaakt, vooral tijdens zijn beginperiode, maar een album als dit heeft voor mij gewoon totaal geen waarde.

De lyrics zijn zwaar slecht (nou was hij al niet zo'n held met lyrics) en de producties klinken alsof ze ff op een middagje in elkaar gezet zijn. Nee, dit is niks voor mij.