Bag Raiders - Bag Raiders (2010)

Australiƫ
Electronic / Pop
Label: Modular

1. Castles in the Air (3:33)
  2. Sunlight (4:03)

8. Snake Charmer (4:02)
  9. Always (3:46)
  10. Golden Wings (4:45)
  11. Way Back Home (4:17)
  12. Heartbeat Away * (3:05)
avatar van I-do-not-exist
Voor liefhebbers van Chromeo, Headman, Tensnake, Aeroplane, Holy Ghost! e.d. is dit wel een aanrader.
Ze maken de verwachtingen die ik had, na hun EP uit 2007 en een aantal prima remixes, met dit album waar. Shooting Stars is één van de hoogtepunten, al is de mash-up van A-Trak (Whatever You Shoot) waarin dit nummer gemixt is met één of ander nummer van Kanye West nog beter.

Staat zeker op mijn lijstje om nog te beluisteren. Shooting Stars is in ieder geval al een leuk nummer.

avatar van Djarune
Kwam via Last.fm op Bag Raiders. Had er iets meer van verwacht. Shooting Stars is inderdaad een leuk nummer, maar bevat bij lange na niet de klasse van een Cut Copy of een Chromeo.

avatar van Djarune
Heb hem vandaag nog een paar keer gedraait en hij is toch wel gegroeit dus een halfje omhoog.

avatar van CHIEP
CHIEP (crew)
De tweede single "Sunlight" draaien ze al een tijdje meer dan regelmatig op StuBru. Zeker niet verkeerd . Toffe clip ook.

Dikkop
Leuke vrolijk zomerse elektropop.
Stil zitten lukt niet als dit op ligt.
Het is zeer aantstekelijk allemaal.

avatar van TheRookie
Typisch een heerlijke plaat uit de stal van Modular. Toch één van mijn favoriete platenmaatschappijen. Heerlijk catchy pop muziek met een dance sausje. Kan hier in de zomermaanden geen genoeg van krijgen. Hoop dat er snel een tweede album volgt.