N*E*R*D - Nothing (2010)

2. Hypnotize U (4:17)
  3. Help Me (4:08)
  4. Victory (3:42)
  5. Perfect Defect (3:43)
  6. I've Seen the Light / Inside of Clouds (4:26)
  7. God Bless Us All (3:29)
  8. Life as a Fish (2:37)
  9. Nothing on You (3:18)
  10. Hot-n-Fun (3:22)

met Nelly Furtado

11. It's in the Air * (4:21)
  12. Sacred Temple * (4:12)
  13. I Wanna Jam * (3:34)
  14. The Man * (3:19)
  15. Fuego * (3:39)
  16. Ride That Thang * (3:50)

met Fam-Lay

avatar van Flipm0de
I like

avatar van Booyo
Een drietal goede nummers, de rest zeer matig.. Jammer, vroegere werk van NERD was nog zo leuk. Dit kan me echter totaal niet meer bekoren.

avatar van Paalhaas
Paalhaas schreef:
Ik stond gisteren in Tivoli en voor het concert draaide de DJ een erg lang nummer met Afrikaans achtergrondkoor (Fela Kuti of zoiets?) met een hypnotische bassline waar die van Hot-n-Fun volgens mij vrijwel direct van is overgenomen, of er in ieder geval donders veel op lijkt. Iemand een idee welk nummer ik bedoel?

Ik ben er bij toeval zelf achter gekomen. De laatste tijd een aantal plaatjes van Fela Kuti geluisterd en die blijkt het inderdaad te zijn geweest. Dit nummer is het. Hier te beluisteren. Niet exact hetzelfde, maar heeft er toch verdacht veel van weg.

Beluisterd en het lijkt er inderdaad wel op. Het kan toeval zijn, maar het zou me niets verbazen als het inderdaad hiervan gejat is.

avatar van Niek
Toch wel sterke plaat hoor. In ieder geval beter dan Fly or Die. Twijfel sterk tussen een 3,5 en 4.