Gold Panda - Lucky Shiner (2010)

Electronic
Label: Ghostly International

1. You (3:34)
  2. Vanilla Minus (4:01)
  3. Parents (1:59)
  4. Same Dream China (4:12)
  5. Snow & Taxis (4:38)
  6. Before We Talked (5:18)
  7. Marriage (4:39)
  8. I'm with You But I'm Lonely (5:12)
  9. After We Talked (3:37)
  10. India Lately (6:32)
  11. You. (3:04)
  12. Greek Style * (2:58)
  13. Casio Daisy * (2:48)
  14. Rush Job * (3:57)
  15. Snow & Taxis [Glitterbug's Nightly Snow Fall Remix] * (5:56)
Ik moet zeggen dat ik de EP's toch interessanter vond. Dit album is opzich leuk om naar te luisteren maar direct erna ben ik het alweer vergeten.

Jeej, weer eens een leuke artiest ontdekt! En dat alleen omdat ik wat artiesten aan het checken was die binnenkort in Paradiso optreden.
Doet me soms sterk denken aan Four Tet en Bonobo, maar ook Talvin Singh door de Indiase klanken.

Erg, erg mooi! En ben het niet eens met dat de EP's allemaal beter zouden zijn.
Ik vind dat met dit album juist eindelijk een interessant geheel ontstaat wat erg lekker wegluistert, met heerlijke beats.

avatar van Braam502
Leuk zomerplaatje om de herfst mee door te komen. Niets meer en niets minder....

avatar van Osiris Apis
Erg lekkere beats. Kans op 4.5*.

avatar van 0kk0 Babaratski
Klinkt zeker leuk:)

geeft me een goed gevoel

avatar van Noere
Snow and Taxis doet me echt zo erg aan The Field denken, degelijk nummer. Sowieso heel lekker album natuurlijk, al vind ik t eerst zoals eerder gezegd niet zo sterk als de ep's denk ik.

avatar van StefanP
Ik vind juist dit album boven de EP's uitsteken. Hij gooit in dit album zijn eigen identiteit met al die oosterse geluiden en vloeiende beats. Ik meen het als ik zeg dat ik nog nooit iemand zoiets heb horen maken, echt ongelooflijk origineel en naar mijn idee een DJ met zeer veel potentie. Ik vind het wel jammer dat hij live de nummers van dit album vervormd en zo niet alle nummers echt tot hun recht laat komen.