Sparta - Wiretap Scars (2002)

Label: Dreamworks

1. Cut Your Ribbon (3:04)
  2. Air (3:57)
  3. Mye (3:39)
  4. Collapse (4:16)
  5. Sans Cosm (3:59)
  6. Light Burns Clear (4:24)
  7. Cataract (5:11)
  8. Red Alibi (3:42)
  9. Rx Coup (3:14)
  10. Glasshouse Tarot (5:13)
  11. Echodyne Harmonic (3:57)
  12. Assemble the Empire (3:01)
avatar van titan
titan (crew)

avatar van manic
Deze zit behoorlijk vaak in mijn cd-speler de laatste tijd. Prachtige gitaarloopjes, pakkende composities.
Uiteindelijk had iets meer variatie niet geschaad, maar voorlopig zijn 4 sterren dik verdiend.

Zal hem eens gaan luisteren. Ben wel benieuwd, vond Mars Volta een aardig alternatief. Wat zou deze tak van ATDI ons brengen?

?? Rotterdammer??

avatar van Sammy
Goeie plaat, niet zo goed als ATDI en Mars Volta, maar zeker de moeite waard. Collapse is echt té briljant. 3.5*

avatar van starbright boy
TOM-E schreef:

Poppier en wat voorspelbaarder. Maar toch erg leuk.

avatar van rzasa
TOM-E schreef:

De originele ATDI vocalen!

Een band met zo'n naam verdient eigenlijk blind 5 sterren .

Ja Want S.P.A.R.T.A is de Club van Rotterdam!!!!

Aardige plaat. Moet wel zeggen dat ik de andere helft van ATDI, The Mars Volta, veel beter vind.

avatar van otherfool
Horrorfanaat schreef:

Ja Want S.P.A.R.T.A is de Club van Rotterdam!!!!

Rood Wit gaat nooit verloren!

avatar van mathias
zijn de vocals van at the drive-in niet gezongen door cédric (de zanger van de mars volta nu)??? ik was daar praktisch zeker van, MAAR:
rzasa schreef het anders...

mathias schreef:

rzasa schreef het anders...

Ik dacht hetzelfde, maar als ik nog eens goed naar Relationship of Command luister vind ik het toch lastig te zeggen.

avatar van Nightrider
hoewel niet erg op tijd, zou ik toch even stellig willen stellen dat gesteld kan worden dat cedric ook bij ATDI lead singer was

avatar van itchy
Zanger Sparta = Jim Ward, gitarist en tweede zanger bij ATDI.

avatar van mayhemblik
Pracht plaat, de liedjes blijven in je kop zitten, ik heb Jim Ward nog samen met The Stooges gezien op Pukkelpop, legendarisch, wat ik je brom.

avatar van frolunda
Sterke plaat die jammer genoeg wat in de vergetelheid is geraakt.Onterecht blijkt elke keer als ik hem draai.

avatar van WesleyX16
Een band met zo'n naam verdient eigenlijk blind 5 sterren .

Ik lees dat nu pas. Maar ik ben helemaal met je eens. Ja ik ben wel een echte Rotterdammer. En ik beken kleur.