Ga even je mond spoelen in plaats van dit soort reacties en keep it to the point. Vooral als je er daarna zelf inhoudelijk toch maar op terug komt. Ik zit sowieso nooit beneveld achter de computer, misschien heb je er zelf ervaring mee en denk je dat anderen vermoedelijk aan hetzelfde profiel voldoen.
"alternatief voor commericiële shit" impliceert alvast dat Brilliant trees geen aardig bron van inkomsten zullen zijn geweest voor Sylvian. Dat is alvast onjuist, het album heeft buitengewoon aardige verkoopcijfers gehad. Terecht, overigens.
"Alternatief omdat er wat bij mocht worden gerookt": nee, bij "commerciële shit" werd er niks gerookt!
Het blijft altijd boeiend, mensen die moeiteloos onderscheiden weten te maken in wat "goede en slechte muziek" is voor de mens. Alternatief en "commerciële shit" en waarom dat eerste altijd goed is en dat laatste nooit.
Maar ik zou niet weten, waarom David Sylvian niet de intentie zal hebben gehad om eerst met Japan en daarna solo zoveel mogelijk albums te verkopen. Wat zijn goed recht is, overigens.