Sisqó - Unleash the Dragon (1999)

Hip-Hop / R&B
Label: Def Soul

1. Unleash the Dragon (3:53)

met Beanie Sigel

2. Got to Get It (2:57)

met Make It Hot

3. Is Love Enough (4:33)

met LovHer

4. 2nite (Interlude) (1:21)
  5. How Can I Love U 2nite (5:10)
  6. Your Love Is Incredible (4:10)
  7. So Sexual (3:55)
  8. Thong Song (4:14)
  9. Incomplete (4:33)
  10. Addicted (4:29)
  11. Dru World Order (Interlude) (1:20)
  12. Dru Hill - Enchantment Passing Through (5:46)
  13. Dru Hill - You Are Everything [Remix] (4:18)

met Ja Rule

Marcel²
Dit album van de week nog een keer gedraaid, maar nee niet zo goed, waarom ik deze cd in mijn kast heb ik mij ook een raadsel, mijn vriendin gekocht zeker.

Jerra
Thong Song...

meer hoef ik niet te zeggen

kArIzMa_TuRk
Juist

Voor de thong song moest ik toch nog een 3 geven

avatar van Reijersen
Thong Song was natuurlijk geweldig! Een topsingle die iedereen nog kent. De titelsong is verder ook nog wel aardig, evenals nummer 2. Maar daar houdt het ook wel me eop.

avatar van musicfriek
OMG, Thong Song

avatar van brooklyn
Thong Song is een door Michael Jackson geweigerde song

avatar van musicfriek
Lol, ik had het Michael Jackson niet zien zingen, Michael en zijn thong.. Sisqo heeft het wat mij betreft perfect uitgevoerd. Nummer staat nog steeds als een huis.

Waar is die gozer gebleven eigenlijk?

avatar van Arrie
Volgens Wikipedia komt er dit jaar een album van hem uit.

avatar van Sjaan
Maar dat wilde ff nie ofzo?

avatar van mh040
brooklyn schreef:
Thong Song is een door Michael Jackson geweigerde song
Nee dat klopt niet.

Wel was de beat eigenlijk bestemd voor Michael Jackson, maar het “Thong Song” idee, de teksten en wijzigen van de beat (verwijderen van de Eleonor Rigby sample) kwamen van Sisqo zelf.

Hier een interessante mini docu over hoe de Thong Song tot stand is gekomen: The Story of “Thong Song” by Sisqó - YouTube