Grateful Dead - Road Trips: Vol. 3 No. 3 (2010)

Alternatieve titel: Fillmore East 5-15-70

Uitgebracht in eigen beheer

1. Don't Ease Me In
  2. I Know You Rider
  3. Ain't It Crazy (The Rub)
  4. Long Black Limousine
  5. New Speedway Boogie
  6. Casey Jones
  7. St. Stephen
  8. That's It for the Other One (I. Cryptical Envelopment, II. Drums, III. the Other One, IV. Cryptical Envelopment)
  9. Cosmic Charlie
  41. St. Stephen *
  42. Not Fade Away *
  43. Turn on Your Lovelight *
avatar van harm1985
Meer dan prima concert, maar je kunt je de toegevoegde waarde bovenop Dick's Picks Volume 4 en 8 afvragen.

avatar van harm1985
Naar aanleiding van dit bericht heb ik alle hoezen ook maar even gecorrigeerd en de ontbrekende volumes toegevoegd

Met als gevolg dat er nu een aantal dubbel op staan

avatar van viking1
Netjes gedaan harm.
Er zijn nog alwat albums de dick picks volumes!
Wat hebben ze ook 'n optredens gedaan ongelooflijk he.
Kwam laast op bol. Com nog 'n concert van grateful dead tegen: Portland memorial coliseum 5/19/74 tegen 6 vinyl plaaten voor 94,99.
Had op internet 'n stukje van kunnen beluisteren, klonk goed. Ken je dit concert harm?
Ist wat. Hij staat niet op de site. Heb geen verstand van hoe hem te kunnen toevoegen, en ook geen geduld voor.
Maar leek me 'n redelijke prijs voor 6 plaaten!
Komt wel uit 'n sterke periode van de dead.
Heb de Cornell' 77 vinyl box en die is geweldig.
Misschien nog eens 'n dicks picks serie kopen.
Maar eerst denk ik de Portland 6 lp box maar aanschaffen. Zit weer even in 'n grateful dead periode. Ben benieuwd harm of jij de Portland 6 lp box kent en wat jij der van vindt?

avatar van harm1985
74 is niet mijn favoriet. Door de wall of sound klinken de opnames niet goed, omdat de microfoons op een specifieke manier afgesteld stonden dat niet goed op band terecht komt. Over de LP set die jij noemt lees ik ook niet veel goeds.

Wellicht kun je op zoek naar Believe it if You Need It, 73-74.

avatar van Ducoz
Goede, bevlogen show.

Ik ben blij dat de akoestische sets vol inspiratie worden gespeeld, want die vind ik bij de Dead soms oer saai.. om van Garcia later in de 90s akoestisch maar niet te spreken. De elektische sets zijn echt waanzinnig en vol vuur. Je merkt wel dat ze hier een soort arc hebben bereikt. Zo rondom Working Man's Dead en American Beauty. Jammer vind ik het dan eigenlijk dat er niet meer tijd werd genomen voor de elektische sets