The Twilight Saga: Eclipse (2010)

Label: Atlantic

1. Metric - Eclipse (All Yours) (3:45)
  2. Muse - Neutron Star Collision (Love Is Forever) (3:50)
  3. The Bravery - Ours (3:47)
  4. Florence + the Machine - Heavy in Your Arms (4:44)
  5. Sia - My Love (5:10)
  6. Fanfarlo - Atlas (3:27)
  7. The Black Keys - Chop and Change (2:25)
  8. The Dead Weather - Rolling in on a Burning Tire (3:53)
  9. Beck en Bat for Lashes - Let's Get Lost (4:10)
  10. Vampire Weekend - Jonathan Low (3:32)
  11. UNKLE - With You in My Head (4:43)

met The Black Angels

12. Eastern Conference Champions - A Million Miles an Hour (4:07)
  13. Band of Horses - Life on Earth (5:30)
  14. Cee-Lo - What Part of Forever (3:57)
  15. Howard Shore - Jacob's Theme (2:27)
  16. Battles - The Line [Soundtrack Bonus Version] * (5:05)
  17. Bombay Bicycle Club - How Can You Swallow So Much Sleep [Soundtrack Bonus Version] * (3:00)
  18. Fanfarlo - Atlas [Remix] * (6:04)
  19. Cee-Lo - What Part of Forever [Remix] * (4:51)
  20. Metric - Eclipse (All Yours) [Acoustic] * (5:10)
  21. Jesse & Joy - Magia y Deseo * (3:33)
  22. HoriBrazil - Eterno Pra Você * (3:51)
  23. Lisa Mitchell - Edge of My Dreams * (4:19)
  24. MiMi - Don't You Mourn the Sun * (3:46)
avatar van max95
Rolling in on a Burning Tire van The Dead Weather? Nog nooit van dat nummer gehoord.
Hebben ze dat nummer speciaal voor dit album opgenomen of zo?

avatar van Hedser
Jep, voor dit derde deel in de Twilight-serie wordt een compleet album met allemaal nieuwe nummers uitgebracht.

Ravenous
Op zich een lijst met sterke artiesten, maar gezien het hier om nummers speciaal geschreven voor de film gaat zal het wel erg middelmatig zijn (was bij de vorige iig). Blijft ergens ook wel jammer vind ik om zo'n lijst aan goeie bands terug te horen in die flauwe Twilight rommel.

avatar van Luky12
Erg sterke artiesten!:D En erg goede nummers maar helaas in slechte films Iedergeval het album is geniaal goed!

khonnor
geen fan van de films vanwege geen ontluikend tienermeisje met een hart voor blote mannenbasten en semi-romantische vampierenonzin... maar, die samenwerking tussen beck en bat for lashes is wel een heeeerrrrrlijk nummer

avatar van *San*
Hoe heet het liedje bij de aftiteling?

avatar van Kelzo
Volgens mij is dat die van Metric

avatar van AxNUS
geniaal album, goed geselcteerde artiesten

Dit album en de vorige twee Twilight albums zijn geproduceerd en samengesteld door Alexandra Patsavas.
Zij gebruikt haar fantastische muzieksmaak voor onder meer de televisieseries The O.C. , Grey's Anatomy (waardoor Alamo Race Track met Black Cat John Brown ineens populairder werd) en Gossip Girl.

Het is duidelijk dat de series en films niet allemaal even geweldig zijn, maar het is toch mooi om te zien hoe tieners dankzij Patsavas in contact komen met goeie muziek!

avatar van midnight boom
Het nummer van de black keys Chop and chance is erg gaaf!

avatar van Killeraapje
De bijdrages van Metric en Florance and the machine vind ik echt super. Ik snap niet dat deze super songs niet op hun eigen cd's staan. Vrees toch dat ik dit ga kopen alleen al vanwege deze twee nummers.

Vandaag Gekocht! Nummers; 1,2 en 4 tot nu toe mijn favoriet.

avatar van tbouwh
Opzich een oerdegelijke verzamel cd, met veel nummers van bands die je in eerste instantie helemaal niet aan Twilight zou linken. Maar okee, misschien is dat maar goed ook.
Het begint goed, de eerste 6 tracks hebben allemaal wel wat, al vind ik alleen de ( geweldige ) track van Muse en die van Sia echt heel goed.
De nummers die volgen wisselen wat van niveau, het einde van de plaat vind ik dan wel weer okee, met Life on Earth en de piano melodie van Shore.
Staan wat leuke nummers op, maar niet memorabel.