Verdomd - Halve Maan (2010)

Label: Hof van Jaeden

met J.A.E.

10. Mimespeler
  11. Hier
Relax
De broer van Korhymes zit in deze duo, met de naam N-Ill.
Vind het opzich wel een leuk album, de flows vind ik niet altijd even fijn omdat het soms klinkt alsof het totaal offbeat is.
De beats zijn vernieuwend en de lyrics zijn leuk en grappig.

avatar van Rhythm & Poetry
1,0
Deze rappers klinken erg slecht, met name die met de hoge stem. Het klinkt voornamelijk als schreeuwen, waardoor ik er maar met moeite naar kan luisteren. Bovendien zijn nu een keer de beats op een NL-product niet al te bijzonder, waar deze normaal gesproken wel eens voor redding willen zorgen. Nee, Halve Maan is een waardeloos album en Hof van Jaeden krijgt het maar niet voorelkaar iets fatsoenlijks uit te brengen.

avatar van MAS
MAS
Opzich een aardig album dit. Het klinkt wat chaotisch maar het is wel aangenaam om naar te luisteren.

Relax
Rhythm & Poetry schreef:

Je moet het album ook anders beluisteren dan het standaard van wat je gewend bent, ze hebben het ingerapt met een uniek concept.

Trouwens, diegene met de lichtere stem is een vrouw.

avatar van Rhythm & Poetry
1,0
Nee, dat meen je niet. Ze klinkt wel als een man.

Harco
Ik vind vooral Ta Mère een toffe rapper, met een hele dikke flow. Ben hier wel benieuwd naar.

avatar van miintzish?
Rhythm & Poetry schreef:
Nee, dat meen je niet. Ze klinkt wel als een man.

Ach je bent niet de enige die zo denkt, toen ik Ta Mère hoorde op Overdosis dacht ik even dat het Typhoon was oei.

Behoorlijk matig album, die ene wap rapt echt als een draak zeg, Ta Mère is daarentegen weer best goed.