Robbie Williams - I've Been Expecting You (1998)

Label: Chrysalis

1. Strong (4:39)
  2. No Regrets (5:09)
  3. Millennium (4:05)
  4. Phoenix from the Flames (4:02)
  5. Win Some Lose Some (4:18)
  6. Grace (3:14)
  7. Jesus in a Camper Van * (3:39)
  8. Heaven from Here (3:05)
  9. Karma Killer (4:26)
  10. She's the One (4:18)
  11. Man Machine (3:34)
  12. These Dreams (5:08)
  13. Stand Your Ground (2:59)
  14. Stalker's Day Off (I've Been Hanging Around) (3:30)
  15. It's Only Us * (2:52)
avatar van pureshores
het enige album van Robbie wat ik helemaal kan uitzitten zonder alteveel skipmomenten. Kleffe relatieherinneringen aan
Met topsingles Millenium en No regrets, waarschijnlijk 1 van zn beste nummers en weinig filler: Phoenix from the flames, Win some lose some en These dreams zijn prima songs, favoriet is Grace, leuk nummer met soort 70's feel.
She's the one vind ik totaal niks en is dan ook het nummer dat ik altijd skip en ook veel te vaak gehoord. Daarna was RW voor mij wel gebeurd, met af en toe een leuke single maar de albums interesseren me niet meer, op Rudebox na

Autobahn
Beter album dan de voorganger. Strong, no regrets, millenium, heaven from here en she's the one vind ik zelf de beste liederen hierop, maar de rest is, op een enkele uitzondering na, ook prima te beluisteren.

avatar van Axeqlusive
Een commercieel interessanter album dan zijn voorganger. Wat beter in balans ook. Afgelopen week de 'aquamarine vinyl' binnen gekregen. Erg fraai. Wel jammer dat ze niet echt het originele album hebben uitgebracht. 'Jesus in a Camper Van' ontbreekt en 'It's Only Us' zien we daar voor in de plaats (de dubbele a-kant met She's the One destijds). Het is een klein smetje op deze release.

Toch had ik misschien nog wel het liefste een dubbel of zelfs triple LP gezien, met ook alle b-sides destijds. Ik heb eigenlijk altijd alle singles van Robbie gekocht omdat de b-sides ook zo de moeite waard waren. Maar goed, je kan niet alles hebben.

She's the one blijft tijdloos

Origineel is mooier

Iedereen zijn mening

Juul1998B schreef:
She's the one blijft tijdloos

Hmmm, ik vind Grace nog altijd het beste nummer van dit album. Vanaf Escapology (vreselijke singles) was ik de interesse al kwijt, met nog af en toe een opleefsingle verderop de rit (Radio, Lovelight, She's Madonna, Bodies)

pureshores schreef:

Hmmm ik vond hem juist ook op escapology goed, misschien deels ook nostalgie. Robbie was zo'n beetje mn eerste (muziek) liefde hehe.
Ik vind candy dan juist verschrikkelijk.

avatar van pureshores
ja Candy is ook verschrikkelijk. Bij mij was dat Swing album al de voorbode en Feel vind/vond ik een absoluut niksnummer. Zijn debuutalbum heeft wel een hoop pareltjes.