Kempi - Du Gangsta Tape: It's Official (2010)

Label: Top Notch

1. Intro (Gangsta Tape)
  2. Loupy Skit
  3. 500 Gram
  4. Jij Werkt Vo Mij (Part 1)
  5. Du Stick Up

20. Lobie Vo Mu Niggaz
  21. Wij Zijn 1
  22. The Light

met Layzie Bone

wel redelijk goed niveau zowieso 5 omdat ik zwaar van van die man ben maar had beter gekund

avatar van JustiFicatioN
Je geeft een album 5 sterren als je het album 5 sterren waard vindt. Niet als je "zwaar van die man bent"(wat dat dan ook mag beteken)dat je hem vet vind ofso?
Vind het ook nogal raar om zo'n album vijf sterren te geven, het is een mixtape en het is kempi

avatar van Weirdo Wizzy
Kijk ik gun iedereen zo zijn succes, maar ik heb wel eens een aantal nummers van Kempi gecheckt....laat ik het zo zeggen: alles aan Kempi vind ik bedroevend. Zijn 'flow', zijn teksten, hij is moeilijk te verstaan, zijn 'gangster' imago (Eindhoven toch?). Ik snap echt totaal niet dat hiphopliefhebbers van Kempi kunnen genieten! Ik dacht dat de 'Kempi-hype' wel een beetje over was maar hij gaat gestaag door. Dat is zijn goed recht natuurlijk, maar doe de volgende keer wel iets aan die totaal debiele tracktitels!

avatar van vork666
1,0
De cover zegt genoeg.
Voor een goede flow kan je nog beter naar MC Martin gaan luisteren, de teksten gaan werkelijk nergens over en die tracktitels zijn werkelijk belachelijk. Het absolute hoogtepunt is Ik Ben een Hosselaar, waar een redelijk goede featuring van RB Djan in zit. Lobie vo mu Niggaz is ook nog wel aan te horen.
Schokkend dat een label als Top-Notch dit uitgeeft. Bedroevend slecht, maar omdat net niet alle beats klinken als een 12 jarige met FL Studio toch nog 1* voor de moeite

Dit album is gewoon keihard. Beter dan al zijn andere mixtapes. Je moet dit ook luisteren op de hoogst mogelijke volume en stoer kijken, niet gelijk alle teksten gaan analyseren.

*4,0

avatar van Kos
Kos
Lobie Vo Mu Niggaz .

avatar van eMule
0,5
Je moet dit ook luisteren op de hoogst mogelijke volume en stoer kijken

Relax
6.Ik Ben du Baas heeft wel een vet refrein.

avatar van Jurrien
Relax schreef:
6.Ik Ben du Baas heeft wel een vet refrein.

Ja klopt, dat nummer is echt mijn guilty pleasure

FightForMore
Het enige liedje die ik nog kan diggen is 'Ik ben een Hosselaar', maar de rest is slecht (zoals altijd ?). Een 2 voor sommige beats en 'Hosselaar'..

avatar van Reint
Kwam deze vandaag tot mijn grote verbazing voor 10 euro tegen in de Free Record Shop (vraag me niet wat ik daar deed). Ik wist niet dat ze die mixtapes ook echt in winkels verkochten.

avatar van Psycholamp
Best geinig... Zijn stem kan op een gegeven moment gaan vervelen en zijn teksten zijn niet van het hoogste niveau, maar het luistert lekker weg. De beats zijn okee (sommige zelfs sterk) en dat vind ik het belangrijkst. Pas ver daarna vind ik de inhoud van een tekst belangrijk.

Deze tape luistert lekker weg, toch stoort het dat de teksten vaak inhoudloos zijn,
en kempi zijn zelfde flow en stijl constant hanteerd. Als totaal pakket is de mixtape
dus zwaar onder de maat en niet vernieuwend. Er zijn een paar beats die ik wel kan
waarderen op het album, en ook de indeling, en creativiteit die hij in de tape heeft gestoken
(movie theme cover, movie achtige lyrics als 500gr en jij werkt vo mij) halenhet geheel een beetje op. Variatie had ook beter gekunt.. 2*

vork666 schreef:
beats klinken als een 12 jarige met FL Studio toch nog 1* voor de moeite
Je doelt op XXL Beats waar Kempi soms mee samen werkt?