Ludacris - Battle of the Sexes (2010)

Label: Disturbing tha Peace

1. Intro (1:28)
  2. How Low (3:21)
  3. My Chick Bad (3:36)

met Nicki Minaj

4. Everybody Drunk (4:10)

met Lil' Scrappy

5. I Do It All Night (4:41)
  6. Sex Room (5:30)

met Trey Songz

7. I Know You Got a Man (4:03)

met Flo Rida en Ester Dean

8. Hey Ho (4:12)

met Lil' Kim en Lil' Fate

9. Party No Mo' (4:21)

met Gucci Mane

10. B.O.T.S. Radio (4:56)

met I-20

11. Can't Live with You (4:19)

met Monica

12. Feelin' So Sexy (3:29)
  13. Tell Me a Secret (4:18)

met Ne-Yo

14. My Chick Bad Remix (3:23)

met Diamond, Trina en Eve

15. Sexting * (4:43)
  16. How Low [Remix] * (3:55)

met Ciara en Pitbull

17. Rollercoaster * (5:18)

met Shawnna en Dru Hill

avatar van Boy
Boy
Leuk concept. Luda is normaal gesproken niet helemaal mijn ding, maar dit ga ik wel even checken. How Low is voor op een feestje redelijk goed te doen.

avatar van Dirruk
Ik vind de gasten die op dit album komen niet zo heel bijzonder:S

lambf
How Low is best een grappig nummer, wel erg jaren '90 trouwens.

avatar van V.B.
Heeel jammer

avatar van Rhythm & Poetry
0,5
How low can you go? Dat is precies de vraag die je aan Ludacris wil horen na het horen van dit album. Weer bewijst Ludacris dat hij in staat is een nog slechter album te maken dan zijn vorige. Goedkoop klinkende producties, inspiratieloze raps en de meest matige gastartiesten die je kunt verzinnen. Battle of the Sexes: laat het links liggen lieve luisteraars.

avatar van thgryda
Doe ik, ik check hem al een tijdje niet meer, laatste twee a drie albums vond ik zwaar sucken. Vroeger werk vond ik vaak wel erg goed, of toch allessinds vermakelijk

avatar van Dirruk
Heb em zojuist geluisterd en het valt zwaar tegen. Luda zelf vind k geen verkeerde rapper maar dit album slaat egt helemaal nergens op

avatar van Game
Jammer dat Luda dit doet, zijn vorige album vond ik nog vrij goed. How Low is een héél fout nummer, maar toch laat Luda zien dat hij een van de beste flows van het zuiden heeft.

avatar van Silky & Smooth
How Low klinkt hetzelfde als: is there anyone on the floor, who can suck me like a whore......... Beetje (heel erg) jammer. Misschien leuk in de club, maar als dit nummer het hele album weergeeft heb ik geen zin om het te checken.

avatar van Jorge-E
Mijn maat die Rock fan is heeft How Low op tv gezien en overtuigde me om die even te bekijken. Maar wat een fucking irritant refrein! Ludacris zelf rapt wel aangenaam op dat liedje. Maar dat stemmetje dat mijn maat zo geweldig vind vind ik juist ongeloofelijk kut.

avatar van Yorrick da 95
Dit is duidelijk zijn minste album, alleen How Low en I know you got a man zijn nog wel aantrekkelijk.

avatar van TheFunkyM
Ik vind Luda altijd wel gemakkelijk wegluisteren, ik vind zijn flow nooit vervelend. Het is makkelijk luisterbare rap, die ik gewoon niet onvoldoende vind.

De Schaafkaas
How low can you go?

Tja, dat is de vraag die Ludacris zichzelf ondertussen maar eens moet gaan stellen. In 2004 kwam hij nog met een geweldig album, maar helaas is het daarna snel bergafwaarts gegaan.

Waar zijn vorige twee albums nog wel een paar hoogtepuntjes bevatten, is het hier écht huilen met de pet op.

Everybody drunk as fuck, break it down and roll it up.

My chick bad, my chick hood, my chick do stuff that your chick wish she could.

Het lijkt mij dat dit soort teksten in combinatie met een Ludacris album nooit goed kunnen vallen. Helaas (en dan nog het meeste voor hemzelf) is Ludacris de laatste jaren bezig om teveel commercie in zijn muziek te pompen.

En dat is zonde, want Ludacris laat toch wel horen op dit album dat hij het kunstje nog niet verleerd is. Ik hoop oprecht dat hij het licht ziet en met zijn volgende album een zeer slechte reeks cd's doorbreekt.

avatar van KILLERBEE99
1,0
Zeer triest album, na een paar nummers had ik al genoeg gehoort.

avatar van lowieke
Game schreef:

Exact!

Vind how low eigenlijk ook wel heel vet, maar voor de rest een 1 dit kreng van een plaat...

avatar van JLjuju
Krijgen die commerciele dudes dan nooit genoeg van steeds dezelfde muziek maken? xD

avatar van Anne Maaike
1,0
Ik kan Ludacris van tijd tot tijd best waarderen. Maar met dit album slaat hij wat mij betreft de plank mis. Dit album laat ik verder aan mij voorbij gaan.

chrisc10
het hele album is echt crap.
alleen de nummers how low en my chick bad (remix) maken het album een heel klein beetje aantrekkelijk.

avatar van UmindC
Nicky Minaj, Waarom hoor je haar tegenwoordig zo vaak?

UmindC schreef:
Nicky Minaj, Waarom hoor je haar tegenwoordig zo vaak?

Omdat zij zo geniaal is?

Ik snap niet waarom dit album zo slecht word gevonden. Sommige teksten slaan nergens op maar de liedjes hebben toch wel klasse. My Chick Bad bijv. is een goed nummer met een wat mindere inbreng van Nicki Mnaj maar ik vind het nog steeds heel goed klinken. En How Low tja... het refrein kan soms irritant zijn maar het nummer is het tegenovergestelde van slecht.
Voor de rest klinkt Sex Room aardig. Het idee van dat nummer is prima bedacht maar ik vond het nummer zelf niet zo heel goed klinken maar dat ligt denk ik aan mij. Als ik Luda' was had dat nummer anders aangepakt. Voor de rest zijn de liedjes wel een beetje crap. 2.5 meer kan ik niet maken

Joygail schreef:
Omdat zij zo geniaal is?

Nou, ik vond haar in het begin wel goed. Maar ze is nu, zoals zoveel, een beetje een Lady GaGa kopie geworden.

UmindC schreef:

Ik vind haar nog steeds zichzelf maar nu je het zegt begin ik ook een beetje te denken dat zij de "black" (niet racistisch bedoeld) Lady GaGa begint te worden. Maar ze heeft nog steeds haar eigen stijl. (In haar muziek)

avatar van UmindC
Ik vind haar niks. Ze kan niet zingen en nog slechter rappen.

UmindC schreef:
Ik vind haar niks. Ze kan niet zingen en nog slechter rappen.

Dat is dus echt niet waar. Ze schrijft haar eigen teksten & die zijn verschrikkelijk goed.
Live is ze zeker minder dat is een feit & zingen... laten we daar maar niet over beginnen

avatar van UmindC
Haar teksten zullen ongetwijfeld goed zijn, maar dat maakt haar nog geen goede rapper.

Misschien is haar manier van rappen apart maar ze is toch zeker wel een zeer goede rapper.

avatar van Dirruk
Ben al blij dat die Justin Bieber er niet op staat.

PriestMaiden
Erg flauw album dit. Ludacris had vroeger wel toffe nummers maar dit is maar een dikke tegenvaller.